Okna - zpozdeni montaze

Zdravim, Mozna je jedna o trivialnost, ale co se da/muzeme delat pri zpozdene montazi oken a dveri? Objednali jsme si okna + dvere od filmy (Otherm) podepsali SoD, zaplatili zalohu a oni dali do vyroby. Podle smlouvy slibuji namontovani a predani do 8 kalendarnich tydnu - to vychazi na pristi stredu 12.2. Je nam jasne, ze to nestihaji a to jeste maji 7 dni predem upresnit presny termin montaze. Ve vseobecnych podminkach se pise jen o 0.05%/den z celkove ceny pokud je zpozdeni z jejich strany. Predpokladam, ze nejsme jedini v teto situaci. Jake jsou vase zkusenosti? Dekuji
Odpovědět
Taky jsem měl opožděnou montáž. Výrobci nestíhají, prý. Dělat se nic moc nedá, než čekat. Člověk už to má zaplacené. Pokud by prodlení bylo moc dlouhé, nebo vám to nějak extra zkomplikovalo další průběh stavby, tak max. trvat na kompenzaci dle smlouvy.
Odpovědět
Už si dávají 8t? Když jsem to řešil já tak obchoďák sliboval 4-6t a nakonec to bylo taky asi 8-9t. Ale to je 4r zpět
Odpovědět
@demolitionman Díky za reakci. Oken jsme se ještě pořád nedočkali a termín realizace k dnešku v nedohlednu. Za mě Otherm rozhodně nedoporučuji. Jen tak pro info, je možnost nějakého odstoupení od smlouvy a vrácení zálohy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?