Okno v kuchyni, jak veliké máte?

Profilova fotka
Prosim jakou velikost mate okno v kuchyni?mame v projektu zakreslena okna 150*150 jedno je u kuchynske linky a druhe v obyvaku je to z predni strany a premysleli jsme to v kuchyni zmensit ,ale nevim jestli obe zmensit ,aby to vypadalo pekne kdyz je to ze predu .....hodne si davaji male okna ,ale zase kvuli svetlu bych moc male nechtela.
Odpovědět
Profilova fotka
@rominka nemela jsem, ale budem ho tam delat.. presne polovicni vejska toho velkeho, aby to bylo soumerne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rominka my ho máme úzké podlouhlé a je ve stejné výšce, jako okno v jídelně - kukni: http://www.modrastrecha.cz/blog/catt8...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli v projektu okna 180x150, ale linku máme 95cm vysoko, tak jsme potřebovali to v kuchyni zvednout, je teď 180x120, stejně tak šla i ostatní okna. Ale moc bych nezmenšovala, světlo je super věc :-) Pokud vám to nekoliduje s linkou, klidně bych nechala.
Odpovědět
Profilova fotka
@saddova @catt82 @lucie1982 dekuji Vam i za foto:)))a zeptam se pani nam nabizela k zlatemu dubu venkovni sede parapety pry to vypada hezky ???
Odpovědět
Profilova fotka
@rominka může to vypadat hezky, taky ještě asi záleží, jaká bude fasáda - aby to hezky ladilo :-)
Odpovědět
V kuchyni mám okno 195x145 cm, stejně velká okna jsou i v ostatních místnostech kromě koupelny a šatny (tam mám přesně poloviční). Sice se teď hodně dávají malá okna, ale mě se to tedy vůbec nelíbí, i když je to trend. Připadá mi to jako střílny. No ale co člověk to názor a vkus :-) Venkovní stranu oken máme také zlatý dub, ale parapety budou hnědé, stejně, jako máme střechu. Pokud ale máte střechu černou nebo tmavě šedou, mohly by tam pěkně "sednout" i ty parapety šedé.
Odpovědět
@rominka Mám v kuchyni nad dřezem okno 1 x 1,2 m a pak v obýváku 2 x francouzké 2,10 x 2,40 m. V kuchyni je okno na východ, fr.okna jsou na jih a západ. Světla je hodně a když zasvítí sluníčko je to paráda. Důležité je i na jakou světovou stranu ty okna máte. Pokud jdou na sever, východ tak asi větší a pokud na západ a jih můžou být menší. Koukněte do fotoalba, je to tam pěkně vidět. Za mně raději velká okna pokud to jde - v pokojích a OP, v kuchyni bych klidně dala okno menší. Aby to bylo na fasádě hezké měla by se dodržet horní linka oken. Máme na fasádě 4 okna a každé je jinak velké (pokoj, koupelna, technická, kuchyň) a vypadá to úplně normálně, vůbec bych se toho nebála.
Odpovědět
Profilova fotka
@rominka my máme 2 okna 150 x 150. Jedno bude nad linkou z přední strany a druhé z boční. Máme to kvůli světlu. Jinak by tam byla celkem tma
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 @katty.w @kkaccullka @richt -dekuji tak jsme nechali 140*140 a manzel chce nakonec orech,je pravda ,ze ten zlaty dub je snad na kazdem druhem dome , a sede okna jsem si neprosadila tak parapety budou tmave hnede
Odpovědět
Profilova fotka
jenom nad kuchyňskou linkou mám 120x120 160x120 160x120 plus ještě jedno v kuchyni 120x140 ... dala bych určitě co největší, malá okna nesnáším
Odpovědět
Profilova fotka
@rominka tak to mi máme mahagon. Taky jsme nechtěli zlatý dub.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 250x150 a délka linky pod oknem je 434
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
máme 180x140 ... a barvu i uvnitř, antracit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr @richt @nikush150 @effka84 dekuji ;-)
Odpovědět
@rominka Ahoj, jukni ke me do alba kuchyn, mame ho tam, je mensi, ale bohate staci, chtela jsem ho puvodne vetsi, ale kvuli povoleni jsme to tak nechali. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?