Plastová okna antracitová vs. bílá. Jak velký je rozdíl v ceně?

Dobrý den, prosím, je tu někdo kdo si dával naceňovat bílá plastová a antracitová plastová okna? Jak velký je v nich cenový rozdíl? A u těch antracitovych, je levnější varianta z vnitřní strašný bílé a nebo také antracitové? Velmi děkuji za pomoc.
Odpovědět
@hanizzek Když já řešil okna před 2-ma měsíci, tak antracit byl standard jak pro plastové tak hliníkové okna. Nevím, jakého budeš mít výrobce, ale zkus se zeptat přímo jich. Jinak, dvoubarevná okna se mi celkem hnusí, ale to je věc názoru.
Odpovědět
Jj, vzít antracit nebo bílé, je jedno cenově. Ale trošku si připlatíš, za antracit i zevnitř. Já připlácel, ale rozhodně to nebylo tolik. Naopak ten příplatek mě mile překvapil a vzhledem k ceně celé dodávky oken, byl OK. Mně se také nelíbí dvoubarevná okna. Jakože zvenku barva aby to vypadalo a zevnitř bílé. Pak když se ale okno otevře, tak kombinace venkovní barvy a vnitřní bílé pro mě vypadá hrozně lacině... :)
Odpovědět
@hanizzek záleží na prodejci a jeho podmínkách. Někoho si poptejte, věřím, že si ušetříte čas a budete mít přesnější informace. Nejlépe si poptejte minimálně 2-3 dodavatele. Když já poptával okna před cca. 2,5 lety, tak to bylo tak, že základ je bílá. Pokud jsem chtěl nějakej dekor dřeva nebo antracit, tak to bylo tak, že jeden prodejce měl přirážku za jednostranný +10% ceny okna a jinej měl +15% ceny okna. Pro oboustranný dekor to bylo +20% a jiný dodavatel +30% z ceny okna. Dvoubarevná okna mám v garáži, zvenku antracit, aby to ladilo se zevnějškem a vevnitř bílá, tam je mi to jedno.
Odpovědět
Děkuji moc za názory. Mě se právě také nelíbí zvenku taková a zevnitř zase jiná barva.. Jen ale, pokud by to měl být opravdu velký rozdíl v ceně , tak bych to překousla. Budeme objednávat z firmy oknoplast.sk.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanizzek My máme antracit oboustranně, cenový rozdíl netuším, nepídili jsme se po něm, chtěli jsme to tak - ale ještě jedna věc, co pro nás byla důležitá, byl šedý nosník k těmto oknům a ten bohužel nenabízí každý. Nelíbí se mi, když jsou okna oboustranně šedá a při otevření svítí bílý vnitřek. Zvolili jsme profil Inoutic Eforte a také Veka má šedý nosník - zkuste se i na tohle zeptat ;-)
Odpovědět
Akorát nám dělají nová okna na chalupě. Jsou antracitova v plastu a cena byla úplně stejná jako když bych chtěla bílé.
Odpovědět
@hanizzek my mame zvenku antracit, zevnitr bile a neprijde mi, ze by to nejak extremne bilo do oci. cenu jsme v tomto pripade neresili, proste nam ta bila zevnitr celkem sedi, mame bile steny a cele mi to pripada takove svetelne.. ale je to vec vkusu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?