Plastová okna barva antracit a vedle hliníkový vstup nebo HS portál, garáž vrata

Zdravím, máte někdo plastová antracit okna a hliníkové dveře, gar. vrata nebo hs portal? Jde mi spíš o barvu, mě všichni "straší" že bude vidět rozdílná barva, jsou to dva různé materiály... Jak to u vás vypadá? Pokud někdo má i foto prosím pošlete mi je, moc děkuji.
Odpovědět
@andrew1 mrkni ke mne do alba. mame ocelove dvere, ale jinak asi podobne jak to chces ty.. https://static.4nets.sk/photo/73/8703...
Odpovědět
@mirekb Dobrý večer, jaké máte prosím rozměry oken které jsou na foto, čerpám inspiraci kde se dá, děkuji za odpověď a zároveň se omlouvám zakladateli tématu ;-)
Odpovědět
Taky me prosim zajima tato otazka ma nekdo resime to same
Odpovědět
Nemáme barvu antracit hladký. Kdybych dveře a okna měl od sebe dal, tak to asi neřeším, ale mám to vedle sebe :( přemýšlíme že dáme hlavní dveře v plastu i hs portal ať je to v jednom "dekoru"...
Odpovědět
@andrew1 máte už vybranou firmu, která by dělala plastová okna a hlinikové dveře, vrata a hs portál? Pak bych si zjistila číslo RALU, jestli jsou stejná s hliníkem, případně vyptala vzorník a porovnala ;-) Jinak já osobně bych se toho vůbec nebála 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrew1 My máme právě vše v plastu, i vchodové dveře a HS portál 4,5m. Jen vrata máme od Hormanna, také antracit, ale struktura je jiná, ale garáž je vystrčená, tak to nebude na první pohled vidět ;-)
Odpovědět
@qeszi A máte strukturu hladkých vrat? Většinou se vrata doporučují v jemné krupičce nebo hrubší krupici, pak by se to lišilo s okny. :-)
Odpovědět
... trochu mě zaráží že některé firmy důrazně doporučují hliníkové vstupní dveře, někteří zase nemají problém s plast. dveřmi :) čert aby se v nich vyznal :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sallinka17 Okna máme právě hladké, ale vrata mají krupici... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrew1 My nemáme vstupní dveře na jih, nepraží na ně slunce, tak jsme šli do plastu. Kdyby byli vystaveny sluníčku, šla bych také do hliníku ;-)
Odpovědět
Máme plastový HS portál, vedle hliníkové vchodové dveře a do třetice garážový vrata, vše v antracitu. Rozdíl v tom nevidím, ale zatím nemáme fasádu. Navíc dveře máme prosklený, takže tam moc toho rámu není. Hliníkový dveře jsme vzali kvůli orientaci na jih a ze strachu o prověšení. U HS se skrz jeho systém prověšení nebojíme. Dveře jsou hladké, portál a vrata mají krupičku.
Odpovědět
@andrew1 ano, i pokud dveře nejsou na jih, tak se doporučují hliníkové, protože dveře bude používat celá rodina několikrát denně .)
Odpovědět
Článek se načítá
@milanor ty dvoje vetsi okna jsou v rozmeru 1200x1300, to mensi je 1200x800, vse od Dafe Plastu.
Odpovědět
@andrew1 ohledne tech ocelovych / hlinikovych dveri - my je mame primo na jih a navic bez nejakeho vetsiho zastreseni, takze nam opravdu doporucovali ne-plastove vstupni dvere. Vybrali jsme si ty na obrazku, od Hormanna
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?