Plastová okna do novostavby,od jaké firmy?

Ahoj, v současné době řešíme výběr plastových oken a dveří pro nízkoenergetický RD a rozhodujeme se ze 4 níže uvedených nabídek: PKS - Inoutic Eforte 84mm, Vekra - Komfort Evo, Pramos - Horizont PS Space 8, Okna.eu - Pasiv CL85. Tyto cenové nabídky jsou +/- srovnatelné, ale vím, z toho co jsem si už pročítala, že montáž tvoří podstatnou část správné funkčnosti. Poprosila bych Vás o doporučení firmy na plastová okna a dveře ve Středočeském kraji - okres Benešov. Předem děkuji za jakoukoliv zkušenost a radu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme okna od Okna.eu, pobočka Beroun, pan Strieblik, a můžu jen doporučit. Pán byl nejen u prodeje, ale i u montáže, vše proběhlo na jedničku, všechno nám vysvětlil, na co si dát pozor při výběru. Jelikož okna i montuje, vidí to i z té praktické stránky a se vším opravdu pomohl a poradil.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme JIS a spokojenost
Odpovědět
Profilova fotka
My zvažovali okna.eu, ale přítel na ně načetl kde co a pak raději od jejich nabídky upustil. Teď máme zaměřeno od Dafeplastu, tak jsme zvědaví. Montáž si pohlídáme, víme přesně co a jak chceme, přítel tomu rozumí, tak bude přítomen, aby nedošlo k nějakému "omylu". Recenzi na ně ale zatím dát nemohu. Komunikace ohledně nabídky fajn, pán co zaměřoval taky, ale okna budou až na jaře. Snad budeme spokojeni :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mame Pramos - tyden 😉👍
Odpovědět
blahova_andrea: na dafeplast bych si dal pozor, dle zkušeností uživatelů na TZBinfo jakákoliv reklamace hrůza a navíc prý nutí při podpisu smlouvy podepsat rozhodčí doložku, což znamená, že o vašem sporu bude rozhodovat nějaký jejich spřízněný soudce, pozor na to.. Jinak bych se ještě informoval u slovaktualu, ti mají dobré reference a používají dokonce vlepovaná skla, která napomáhají mimo jiné tuhosti..
Odpovědět
Mame PKS, necely mesic. Recenzi na okna samotna asi neposkytnu, ale jinak vsechno probehlo v pohode.
Odpovědět
Profilova fotka
rimmer no moc bych tady nestrašil dafeplastem. Mám okna od nich a to okna 6 - 8,5 m2 jedno a vše super narozdíl třeba od PKS - které už sousedé reklamovali a měnili 400 kg HS portal apod. Projel jsem si republiku a různé vzorkovny a dafeplast a vzorkovna tady na Vysočině byla nejlepší - za mě spokojenost jde především o dobrou montáž
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Tak druhá a třetí firma v tom seznamu je mi známa a myslím, že jsou dobré. Dost záleží asi od osobní zkušenosti. Koukněte na jejich FB nebo Google recenze. To Vám dá přehled. Jinak ten seznam bych rozšířil ještě o okna-hned.cz. Mají na webu dobré články o certifikacích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@zumari Jak jste spokojeni s okny od pramosu jelikož je to česká firma a vyrábí si je samy. Jaky profil a zasklení jste zvolily.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme okna od PKS a to už 2,5roku a rok z toho bydlíme. Jsme spokojeni. Když montovali okna manželovi vysvetlili jak se o ně starat a byl u nás servis na seřízení balkonovek a prosli všechny okna a nemůžeme si stěžovat. Super komunikace a ochota. Můžeme jen doporučit.
Odpovědět
Máme okna od PFT, teprve stavíme, ale každopádně můžu vřele doporučit, co se týká dodržení termínu, komunikace, montáže, vše absolutně na jedničku.
Odpovědět
Také doporučuji PKS Okna. Instalace bez problémů, následná reklamace špatně nalakovaných dveří také bez problémů.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, máte někdo aktuální zkušenost s dodavatelem PKS Okna? Našla jsem na ni pozitivní reference, ale někdo reálné, prosím?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?