Plastová okna. Poraďte firmu

ahoj mužete mi prosim poradit kvalitní plastová okna nějake firmy a zkušenosti Co třeba firmy Vekra , sulko, ri okna,okna macek, vokno? Prosím poradte děkuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
proč plastová???
Odpovědět
o oknech tu bylo už napsáno dost, zkus juknout do starších diskuzí... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@zufon vyber si profil, potom vybírej firmu. Rozhodněte se, jak široký profil chcete (70...90 ?) , jestli dvojskla nebo trojskla. Zvažte také dostupnost z okolí. My máme Veka Alphaline 90 s trojsklem a jsme zatím spokojení, ale bydlíme krátce.
Odpovědět
Prostě chci plastova jsou bezudržbova. Chci izolační trojsklo Ug 0.5-0,7 v okolí je dost těchto firem . Jen chci radu ktera z tech firem je kvalitní žadne polske nebo jine dovozy.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme profily VEKA,dělala nám je firma RIokna z Kolína,máme je už pár let,a jsme spokojeni. Co jsem slyšel,nejsou dobré profily gealan nebo tak nějak. Prý se kroutí. Slyšel jsem to z více zdrojů,ale osobní zkušenost (naštěstí) nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Sulko ProfiLine (REHAU), trojsklo, vhodné do pasivních a nízkoenergetických domů. Spokojenost!
Odpovědět
@radunk.a mužu se zeptat jaky mate největší rozměr okna v tomto profilu Sulko ProfiLine ?
Odpovědět
Profilova fotka
@zufon my máme největší francouzské okno a to je tuším nějaký 2,2 m x 2,5 m :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zufon zašli poptávku na min 5 firem a uvidíš která ti bude nejvíc vyhovovat....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame okna od finstral - Finestra Jemniky u Mlade Boleslavi - meli hezke povrchy,nechteli jsme klasicky hladky plast. Delaji kvalitni okna, za ctyri roky se nehnuly! Kdyztak se ozvi, muzeme probat osobne
Odpovědět
Ahoj, my jsme zvolili místního výrobce PKS okna. Je největší na Vysočině, ale má celorepublikovou působnost - má pobočky ve větších městech. Zvolili jsme Plastové okno 76 s trojsklem v klasické bílé barvě. Chtěli jsme hlavně dobré tepelné vlastnosti. Navíc máme i 6 let záruku a servis zadarmo. Ta já doporučuji tyto.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nám byly doporučeny okna Finstral a nebo RI okna...teď jsem zvědavá na cenovou kalkulaci...
Odpovědět
Článek se načítá
Slovaktual jedny z tech lepsich...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na baráku okna i vchodové dveře od OKNOPLASTU.Vyrábějí i obrovské posuvné bezbarierové francouzské okna a byli schopni spracovat velmi zajímavou cenovou nabídku.Jednání velice solidní,termín montáže,bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme objednáno u Plastokna...velmi dobré jednání, měli jsme na ně i reference od dvou lidí, kteří s od nich okna mají a jsou spokojení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My teď řešíme plastová okna od PKS, zatím to pro nás vypadá nadějně. Ostatně pro firmu taky :D můžeš se podívat viz: http://www.pksokna.cz/sortiment/plast...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Jestli se mohu přidat do diskuze i já, tak ja bych jen dodal, že mezi dodavateli bude asi minimální rozdíl. Především bych se zaměřil na firmu od které to vzít. Takže zkušenosti a reference. Pokud si mohu dovolit doporučit tak u nás se prováděla rekonstrukce od firmy Gress.cz a vcelku spokojenost. Šlo nám především o: Dodrzeni ceny (zadne viceprace) Dodrzeni terminu A take kvalita. (zadna reklamace zatim neprobehla) PS: Jedine co me dost stvalo je ze se clovek o vikendu nevyspi :-)
Odpovědět
Veka od Lomax.... Po dlouhém výběrovém řízení - jsou nejlepší.
Odpovědět
@zufon dobrý den, pokud je to ještě aktuální, zašlete mi číslo, popř. email
Odpovědět
Ahoj, my máme okna od firmy Sulko a velká spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá zkušenost Oknoplastik (v prvním domku) a Alfa okna (babička), do nového RD přijdou asi od Alfa, udělali super nabídku..
Odpovědět
@sobik22 Jestli se muzu zeptat jak jste spokojeni s oknami PSK?
Odpovědět
Profilova fotka
Za nás: jednoznačně Slovaktual - nejprofesionálnější přístup zaměstnanců, velmi kvalitní okna, navíc i nejzajímavější cenová nabídka na celý RD, navíc nabízí trojskla téměř za cenu dvojskel (při zakázce cca 150 tis. s příplatkem 8 tisíc) a navíc pobočky téměř po celé republice. Zní to asi jako reklama, ale bohužel je to pravda. Při výběru oken jsme zažili dokonce i tragické přístupy :-(
Odpovědět
@veef A můžu se zeptat jaký to je profil? Protože používají polský Aluplast pokud vím, takže věřím, že cenově to zajímavé bylo, ale to je tak vše. Pokud mám dát do něčeho takový peníze, tak hledám kvalitu a ne nejlevnější nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
@cayene profil ID8000 a nevím, odkud máte informaci, že se jedná o polský profil... a o nejlevnější nabídce jsem nikde nemluvila, ale je to můj názor. V současnosti máme okna SULCO, kde by se dalo o kvalitě hodně polemizovat (zde ale byla chybně provedená montáž od odborné firmy ;-( )
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Mate nekdo zkusenost s okny od Slovaktual?Jak dlouho jste cekali na zpracovani nabidky? Jak jste spokojeni s kvalitou oken a pristupem zamestnancu?
Odpovědět
rozesílat poptávky na 10 různých firem není špatné, ale jestli se v tom člověk přesně neorientuje, tak tam bývají podstatné rozdíly. Jednak v profilech, dále pak v jedné nabídce něco není naceněné a v druhé ano apod. (moje osobní zkušenost) Nejnižší cena neznamená výhru. Do RD jsme si nechali dát plastová okna od firmy Vorlíček plast, jsou docela kvalitní (za 3 roky ještě žádný problém). Zakázku realizovala firma Apolo Praha nebo tak nějak a jejich přístup a montáž se mi velice líbila.
Odpovědět
@annieella U Slovaktualu jsem poptávala, nabídka (slušná) přišla do druhého dne. Velice vstřícné jednání i na všetečné dotazy - pobočka na Mělníku
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?