Plastová okna Schüco. Máte zkušenost?

Dostali jsme nacenění na plast.okna Schüko. Musím přiznat, že se mi hrozně líbí, ale nenašla jsem na ně recenze. Máte je někdo?
Odpovědět
1
2
SCHÜCO - My je máme :-), jsou super, kvalitní, spokojenost. Mají je i mí rodiče a tcháni, opravdu bez problému.
Odpovědět
Jo a máme i dvoje dveře a taky vše o.k. ;-)
Odpovědět
@katty.w Děkuji za srdíčko ;-) . Nemáte náhodou od nich HS portál?
Odpovědět
@bublina88 Možná se zeptám jako blondýna :-D , ale co je to HS portál??? ;-) :-)
Odpovědět
@bublina88 Tak jsem si to už našla na netu, zdvižně posuvné dveře na terasu nemáme, jen klasiku.
Odpovědět
zdravím, tak jsme si nechali zaměřit okna a taky v profilu Schüko, ještě nemám nacenění, ale nejspíše půjdeme do profilu si82, , zde je odkaz něco o nich, http://www.plastova-okna-plastokno.cz..., byl jsem se podívat i na jedné= stavbě. kde pán, co nám zaměřoval. teď dokončili montáž kousek od nás.. a po prohlídce jsem usoudil, že kvalita je na místě.. takže taky do nich jdeme...
Odpovědět
@katty.w Díky :-) @marwen67 Děkuji moc za odpověď. Jen mi je divné proč třeba nejsou tak populární jako třeba profil Veka. A co HS portál, budete mít?
Odpovědět
Hs portál - pokud se nemýlím tak jedna část je vystrčená na stálo aby plnila pouze posuv že,? pokud to je tak nějak tak tento systém neuznávám a mám pocit, nebo jsem přesvědčen že musí být v tomto systému velké tepelné ztráty. Co se týče oken Veka, tak neslyšel jsem zrovna nejlepší reference.. poslední dobou co jsem začal zvažovat jaký typ profilu., tak jsem usoudil že pouze rak. nebo německý profil.. a profily schuco.. se mi jeví jako vyšší třída. takže dál asi hledat nebudu neb se v tom za chvíli ztratíme a přebereme...
Odpovědět
Profilova fotka
@marwen67 pokud zvažujete německý profil, my máme na stávajícím domě a na novém taky budeme mít trocal 88+ , jsme fakt spokojení , akorát čekáme na nacenění :-)
Odpovědět
@marwen67 máme mít na terasu HS portál a jediné Schüco vůbec nevidí problém, že by byl v plastu. Mám trochu strach z té velikosti.
Odpovědět
Co se týče pevnosti, tak Schüco je bezkonkurenční. Proto je možné z těchto profilů vyrábět i větší rozměry.
Odpovědět
Okna Schuco mi připadají robustní, pevné. Když jsem na návštěvě u kamarádky chtěla ty její (jiné značky) zavřít, tak už v tom jsem viděla velký rozdíl. Schuco je prostě kvalita.
Odpovědět
Článek se načítá
@cayene @katty.w děkuji holky. Teď ještě vyřešit zda antracit z obou stran nebo raději zevnitř bílé :-) . To rozhodování je fakt něco pro mě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@bublina88 dala bych raději bílé, lépe se k tomu budou ladit vnitřky ;-)
Odpovědět
@sabcav no to jsem si taky myslela, ale zase mi hodně splývají se stěnami. Myslím, že ty šedé by víc vynikly. Hlavně teda ty velké na terasu.
Odpovědět
No, pokud budeš mít krásně sladěné (do šeda, antracit atp.) i podlahy a interiérové dveře, tak by ty velké na terasu byly hezké v barvě antracit i zevnitř, byla by to taková dominanta pokoje. Ale jinak se taky přikláním k názoru @sabcav zevnitř bílé.Mám to tak i já u francouzských dveří. Venkovní barvu oken totiž máme zlatý dub, vnitřní dveře - podlahy - buk, tak by to bylo jako pěst na oko :-D
Odpovědět
Dala bych jednostranný dekor a v hladkém, rovném provedení.
Odpovědět
@cayene @katty.w @sabcav :-) jééé vy mi dáváte. A já bych tak chtěla slyšet opak :-D
Odpovědět
@katty.w podlahu chci určitě v dekoru dřeva. Něco takového
Odpovědět
A jaký je způsob stínění? Není nic horšího než na oboustranně barevná okna dát záclony nebo závěsy.
Odpovědět
@cayene budou venkovní žaluzie a asi bílé inter.dveře. Ta podlaha trochu světlejší než je na fotce.
Odpovědět
Známí mají v domku záclony na oboustranně barevných (dřevěných) oknech a musím říct, že to vypadá dobře, vůbec ne rušivě. Mají ale celý interiér sladěný v barvě oken, takže to vypadá moc hezky a útulně. @bublina88 No pokud bys měla třeba šedou sedačku, nebo stěnu, nebo prostě něco v šedých odstínech, tak by to nakonec nemuselo špatně vypadat k té podlaze co máš vybranou. Horší by byl jiný dekor dřeva na oknech, jiný na podlaze, ale protože budeš mít okna v barvě antracit, tak by to šlo hezky sladit s interiérem.
Odpovědět
@katty.w já si právě myslím, že by bylo horší ladit takovou podlahu k oknům v dekoru dřeva. Chtěla bych ladit dřevo s šedou, bílou a chtěli jsme právě antracitovou nebo černou sedačku. A dlouhé záclony po zem v ložnici na antracitových oknech si taky dovedu představit. Jen mě mrzí, že tady není víc fotek z interiérů s takovými okny. Je mi jasný, že ne každému se to líbí. Na MS vyhrává spíš barva latté apod. Mě se prostě zdá, že ty krásné velké fr.dveře v bílé barvě budou takové nijaké. Jinak v ostatních místnostech by mi bílé nevadily. Stejně v koupelně bude bílé okno určitě.
Odpovědět
@bublina88 Já s tebou souhlasím, je těžké spolu sladit dvě barvy dřeva, proto píšu, že je super že antracitová okna vlastně v dekoru dřeva nebudou a tímpádem by to mohlo krásně k sobě ladit. Já jsem se právě rozhodla pro okna - vnitřní dekor bílé, protože jak už jsem psala venkovní mám - dub, vniřní dveře, podlahy, nábytek - buk. A to by nešlo k sobě. V podstatě je jedno co tady na MS frčí, důležité je, abys byla spokojená ty a aby se Ti dobře bydlelo. Zrovna včera jsem byla u kamarádky, která má šedou sedačku a šedou zeď a vypadalo to moc hezky, nábytek má černý, doplňky má zelené (jako tráva na jaře). Pokud by se Ti líbily antracitové dveře oboustnanné, jdi do toho, ať pak nelituješ, že jsi dala na cizí názory. A jak už jsem psala, s dalšími doplňky v šedých odstínech to bude vypadat krásně!
Odpovědět
@katty.w moc děkuju. Asi do toho nakonec půjdeme. Snad se jednou nebudu bít do hlavy ;-)
Odpovědět
@bublina88 Už se těším na výsledek ;-) Snad pak vložíš fotečky :-)
Odpovědět
Já bych dveře dala 100% oboustranně. Okna, záleží na vkusu. Ale hlavně rovný profil a hladké provedení.
Odpovědět
Profilova fotka
@bublina88 taky máme okna Schuco a po seřízení jsou naprosto úžasné. Když srovnám s Vekrou nebo Dafe, tak kvalita je opravdu naprosto jiná, můžu jen doporučit.
Odpovědět
@bbn tak to jsem ráda. Teď už jen počkáme jakou dají konečnou cenu, ale myslím, že není co řešit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Podle mě najdeš stoprocentně recenze na tu firmu na sociálních sítích. Jen mě vadí, že často dodávají okna až za dlouho. Já jsem narazil na https://www.okna-hned.cz/ , znáte je někdo? Vypadají jako nový na trhu.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?