Plastová okna - Svět oken, máte zkušenost?

Profilova fotka
Zdravím všechny. Ráda bych se zeptala zda nemá někdo zkušenosti s okny ze světa oken. Byli jsme už rozhodnutí pro ně, ale po konzultaci s konkurencí a více smejdění po netu jsme se dozvěděli že okna jsou z části vyráběná v Polsku. Nemá někdo tyto okna. konkrétně se jedná o profil Gealan. Nejvtipnější je, že firma svět oken garantuje že jejích okna nejsou vyráběna z Polska.
Odpovědět
1
2
Vyrábějí ve vsetíně ovšem od kud je materiál je spíš spekulace, pochybuji že s takovýma cenama bude profil popsán v drážce made in germany. na čsn se nespolehejte, pokud uvedou že jsou podle normy tak je vám jasné od kud se dodávají na výrobu. věřte že to vím
Odpovědět
Gealan je polský profil. Mluví se o něm jako o německém, ale k nám se vozí z Polska. Chtějte certifikáty, dodací listy odkud profily dovezli apod. Jinak v Polsku jsou jsou jiné požadavky, co tam projde by tady neprošlo zkušebnou. Cena určitě bude lákavá, jen nevím, jestli to stojí za to.
Odpovědět
Okna ze Světa-děs a hrůza.V drážce najdete popis Made in germany tak jedině na pobočce.Ve skutečnosti budete koukat co Vám přijde.Ale asi to bude made bi gealan nebo made in poland.Pokud budou okna v barvě,tak hrozí,že rámy a křídla budou mít určitě různý odstín barvy,To má firma Svět oken jako jediná v ČR.Pokud Vám praskne sklo,tak se na to žádná reklamace nevstahuje a zaplatíte za něj,až se Vám protočí panenky v očích
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
takze ve skutecnosti je to tak.... znacku gealan sice ma pod palcem nemecka firma ale cast vyroby je v polsku ikdyz pod jejich dozorem kvality takze ten profil by nebyl az tak zavazny problem... horsi je to ze skly ty jsou poctive polska vyroba, proto vyroba trva 5-8 tydnu... protoze 4-5tydnu se ceka na sklo z polska :-) radeji zvolte konkurenci svet oken nedoporucuji znam jej vic nez dobre :-D pravda je ze vyroba je ve vsetine a to kompletni.
Odpovědět
:-( Jsem rád ,že jsem našel Vaše odkazy ohledně práce a postupu reklamací s touto firmou,já si zatím nic neobjednal , ale chtěl jsem zakázku cca za 25000kč ale při požadavcích této firmy na placení zálohy za práci ve výši 70% se mně zdá poněkud neseriozní. Co to je asi za podnik když nemá na materiál s kterým podniká?To je jako by po Vás chtěl pekař napřed peníze za chleba a pak šel nakupovat suroviny na chléb a pak vyrobil.Námitka že jejich výrobek je specifický a že tudíž v případě nezájmu by tratily vůbec nebstojí.Platbu mohu provést při samotné montáži(.Mněl jsem zakázku u jiné firmy na okna (i dveře)a vždy jsem platil po dokončení práce. )Takže firmu,, stínící technika- svět oken" bych nikomu nedoporučil.Mimo to nabízejí slevu 61% a přitom zvednou původní cenu takže výsledek je stejný jako před slevou.Myslím ,že to jsou jen zlatokopové a lidé kteří svým jednáním kazí reputaci ostatním podnikatelům.
Odpovědět
Profilova fotka
Svět oken + alfa okna je jedna společnosti. Okna jsme prvně nechali namontovat u babičky má je 4 rokem bez jediné závady, trojsklo -nerosí se. Po dobré zkušenosti jsme si nainstalovali do domečku a zatím dobré. Na seřízení ochotně přijedou a když byla u předávky nějaká vada, odstranili ji. Takže za sebe je mohu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
@rade58 nemohu souhlasit, z venku máme decor a nikde nemáme rozdíl odstínu... na seštolování a reklamaci jsme nic neplatili a máme okna od dubna a volali jsme je na seřízení až v listopadu..Nevím jestli máš osobní zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@hubertroland taky se mi nelíbila výše zálohy, ochotně vypracovali dodatek, a zbylou část peněz nezaplatila jak je uvedeno ve smlouvě v den předávky s možnými vadami, ale až týden po provedení prací, kdy jsme si okna, dveře i balkonovky pořádně prohlédli očistili apod... takže to je jen otázka domluvy
Odpovědět
Profilova fotka
@lajlinka78 no moc bych pánům @rade58 @hubertroland @jajajajajajaja NEVĚŘILA, mají vždy pouze po jednom příspěvku a to mluví za vše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@effka84 že by konkurence..:))napadlo mě to hned, po přečtení zákeřných příspěvků..:))))
Odpovědět
Nedoporučuju !!!! a co píše pán @hubertroland o záloze 70% z ceny já považuji úplně normální věc protože mě sice dá firma na sekeru materiál, ale pak se dohaduj a jen letos se mi dvakrát stalo že pani chtěla dvířka na kuchyň z vysokého lesku a ať je objednám, že je chce a pak je vlastně nechtěla. další paní mě piskovala že mám týden skluz s vchodvkama a že mrzne jí nezajíma. a když jsem jí vyboural staré dveře nové namontoval nové tak mi řekla že peníze nemá. tak jsem si prostě musel počkat :-) a proto aby tohle míň bolelo 70% záloha je cajk když ty lidi neznám, i když je to vše na domluvě. Ale nejvíc mě rozsekl kolega z práce chtěl kuchyň já mu věřil a pak jsem z něj tahal prachy půl roku. Tahle firma myslím že 70% je jen na materiál což je blbí. a jednou jim někdo nezaplatí a jsou v...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@lajlinka78 Vážená dámo - ,žádná konkurence,jen jsem vyjádřil svůj názor na postup této firmy. Jak jsem uvedl, mněl jsem zakázky u jiné firmy ale ta bohužel mnou požadovaný produkt nevyrábí.Jo a o nějaké domluvě ohledně výše zálohy se se mnou odmítli bavit.Příjemné svátky. H.
Odpovědět
Profilova fotka
@hubertroland Tak na . kladenské pobočce bez problémů..mám 2x osobní zkušenost a jen tu nejlepší..krásné svátky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Zdravím všechny poctivé . Nikdo si nekupujte okna ani dvěře od firmy SVĚT OKEN ,jsou opravdu neseriozní a pokud se vyskytne závada tak neopravují . Horší firmu jsem nenašel .
Odpovědět
Profilova fotka
z neznámých důvodů mi nebyli schopný udělat ani cenovou nabídku a chovali se ke mě jako k totální špíně .. ředitel pobočky taktéž ..za mě už jen z tohoto principu - absolutně NE
Odpovědět
Už jsou firmy že příjmou objednávku bez zálohy. A Svět Oken stále chce zálohu , tudíž se bojí protože dělá zmetky. Jinak se nemá čeho obávat. Jak jsem už napsal,reklamace nevyřizuje. Ani na ředitelství ve Vsetíně neuspokojí. Tu firmu je třeba zrušit. Dejte si na tuto firmu SVĚT OKEN opravdu velký pozor.
Odpovědět
@nepravda @alkapinka @nepravda jestli to není pobočka od pobočky, máme od nich okna a vše v naprostém pořádku, jednání seriozní, když byl problém, všechno se mnou v pohodě řešili a vyřešili. Pobočka Pardubice. Bohužel v témže městě mám negativní zkušenost s Vekrou, zadala jsem poptávku jako všude jinde a když jsem odmítla, tak na mě byli dosti nepříjemní a několikrát mě uháněli jestli jsem si to nerozmyslela.
Odpovědět
Profilova fotka
@cherrytomato tak s vekrou jsem neměla vyložene negativní zkušenost, avšak mi taky odsekli na moje "dekuji nechci" že na rozdíl od někoho nedělaj šmejdy a už to jelo..docela mě ten "obrat" překvapil...už mám svoje výrobce oken -tak snad jsme si vybrali správně
Odpovědět
Asi to bude u každé pobočky jinak. Mám okna od teplické pobočky cca 5 let a bezva. Ve fabrice dokázali vyrobit i atyp. Montéři spolehlivý a ochotni, pravda tenkrát, nevím jak je to dnes.
Odpovědět
Profilova fotka
a máte od Světa oken někdo i vstupní dveře?
Odpovědět
Svět oken naceňuje okna z recyklátu,ale ani na to neupozorní.Cena je potom nižší jak u konkurence,která naceňuje kvalitní plast.Pozor na ně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Máme od nich okna a nemůžem si stěžovat. Od zaměření, přes vypracování, když jsme potřebovali jakoukoliv radu, bylo nám vše vysvětleno. Montáž proběhla bez problémů. Objednávali jsme po zkušenosti známých na pobočce v UO a já osobně můžu doporučit dál :-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Okna od Světa oken máme již 3 roky. Zaměření, montáž a jednání, vše bez problému. Okna jsou suprová, kvalitní a bez závady. Záloha je normální, kdo nemá na zálohu nemá ani na okna. Jsou to pofíci každým coulem. Doporučuji. :-)
Odpovědět
@cikina44 Jasný, právě proto jste si založil/la profil, aby jste o firmě, která prodává jedny z nejstrašnějších oken u nás mohla napsat tuhle pochvalnou ódu... Když se tu tak vychvalujete, proč jsem nedáte fotku své výroby, garantuju, že 99 ze 100 lidí by si nekoupila ani kliku jen kdyby věděla jak ta vaše výroba vypadá... 8-)
Odpovědět
@lopp
Odpovědět
@lopp S blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jím tím prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí.
Odpovědět
@cikina44 Nehodlám se pouštět do porovnání inteligenčních kvocientů, mám jiné věci na práci. Ať je to jakkoliv a vítěz by byl kdokoliv, nic to nemění na faktu, že okna od Světa oken, potažmo vrata či stínění, by mezi lidmi co o oboru něco vědí doporučil jen naprostý blázen nebo někdo kdo pro ně pracuje či je za tuto chválu placen. 8-)
Odpovědět
Souhlasím s uživatelem lopp.Okna a dveře od firmy Svět oken by si objednal jenom naprostý blázen,kterému je jedno za co utratí peníze.Okna z polského recyklátu,vydávané za prvoplast.Výstuha v rámech by měla být čtvercová,tj.kolem dokola.Ale je jenom třístranná,Skla - Polsko.Barvy profilů,hlavně zlatý dub rám jiný odstín jako křídlo.A pozor také na jejich další firmu Bohemia okno.Je to jeden a ten samý majitel a také stejná okna českyřečeno šmejd.A poslední firma,kterou také vlastní stejný majitel ALFA OKNA už zavřela všechny pobočky a k oknům se nehlásí.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?