Plastové okna - tip na firmu z Břeclavska

Dobrý den, poradí někdo firmu na výrobu plastových oken z okolí Břeclavska, Hodonínska, Brněnska? Jaké máte zkušenosti? Jedná se mi jen o 4 kusy ale nechci riskovat je to pořád loterie.Děkuji ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My máme okna od firmy Sultek, patří pod Sulko, ale jsou právě na jižní Moravě, sídlo mají v Hustopečích. Máme je 4 roky a doposud jsme s nimi neměli žádný problém, jen jedno seřízení. Chtěli jsme záruku českých oken, vyrábí je totiž v Zábřehu na Moravě. I cenově nám vyšly nejlíp, Pramos byl moc předražený a přístup zaměstnanců nic moc, byli jsme jen další v řadě. V Sulteku byli milí, jak obchoďák, tak montéři. Za guláš pořád děkovali :-D Dostali jsme k oknům certifikát a dosáhli nakonec i na dotaci. Při montáži nedělali ani moc bordel a všechno po sobě vysávali :-N, bylo mi jich až líto. Naši si nechali vyměnit před několika lety okna u Vlčka, který je na Břeclavsku relativně rozšířený, ale jsou to polský okna jako vyšitý, profil Salamander nejhorší je, že si celou dobu mysleli, že jsou český. Co jsem četla, tak Vekra montuje už taky polská okna https://www.poradte.cz/domacnost-a-by..., a to už několik let. Pozor na recyklované profily - Veka a Gealan jsou recykláty, co vím, ale beztak jich je víc. Jsou k vidění na mnoha novostavbách.
Odpovědět
Sulko je snad to nejhroší, co si můžete vybrat. Samé problémy. Více se o tom můžete dočíst zde: http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky...
Odpovědět
Profilova fotka
my máme okna od Lomaxu - profil Veka Softline 82 MD. Teď u nás byli po 3 letech na servisu a servisáci neměli téměř žádnou práci... Seřídili pouze jedno okno, na jedno okno mi věnovali novou krytku pantu, která se ztratila a pokračovali dál :-) Takže za nás spokojenost. Jinak známí mají okna z Oknoservisu z Brna a taky si je moc chválí :-)
Odpovědět
Není nic jednoduššího, než sednout za klávesnici, několik firem oslovit a nabídky porovnat. Tak jak to ostatně dělá úplně každý.
Odpovědět
Vím, že na Hodonínsku dělá okna http://www.pesa-okna.cz/. Kolem jeho plakátu často jezdím :-D Cenovou nabídku dělá zdarma, za nabídku nic nedáte ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?