Předokenní rolety - centrální dálkové ovládání

Ahoj, přemýšlíme že dáme na domek venkovní rolety aby jsme v létě neměli přehřátý interiér a dalo se tam aspoň trochu žít.. bohužel jsme nepočítali že někdy takovou věc vůbec pořídíme tak budou muset býr rolety na rámu okna. Chceme relety s motorem takže přivést kabel přes půdu nebude až takový problém, spíš bude problém s ovládáním jestli je nějaká možnost ovládat dálkově. Našel jsem nějaké ovladače které jsou na baterky ale zajímá mne jestli je nějaký centrální tablet nebo monitorek 10" kde bych viděl všechny rolety a mohl i z jednoho místa ovládat. Firma somfy tuhle možnost myslim nabízí , jde to propojit s alarmem od Jablotronu abych kdyžtak na tom tabletu měl i ten alarm a bylo vše v jednom systému pohromadě?Třeba i s reguloací topení co chceme dávat od jablotronu? Díky!
Odpovědět
Somfy, má jak ovladače na baterky, tak centrální ovládání-něco na styl telefonu. Mám a spokojenost
Odpovědět
@zdenna Isotra bude mít také něco takového.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuba262 @martinam76 kolik takove reseni stoji?
Odpovědět
@wwwdancer na kolik oken to chcete?
Odpovědět
@kuba262 na kolik to vyjde takove ovladani?
Odpovědět
Profilova fotka
@ookami_hime momentalne resim, jakou cestou se dat. Mam 12 oken
Odpovědět
@wwwdancer počítala bych něco kolem 150 - 200 tis.
Odpovědět
To somfy jsem kupoval k roletám, přesnou cenu nevím, mám to dohromady s roletama. Myslím, že to bylo pod 10 000. K nějakým oknům jsem si dokoupil zvlášť ovladač, ten byl za pár stovek. Jinak ta centrální jednotka umí řídit všechny rolety. Jsou to už skoro dva roky, tak je možné že už jsou zase dál. Po nějaké době používání spokojenost,
Odpovědět
@kuba262 Muzes to prosim vice rozvest? Uvazuju nad podobnym systemem, da se to ovladat dalkove? Pres telefon? Da se nastavit nejaka automatika podle slunecniho svitu?
Odpovědět
@wwwdancer my máme žaluzie na 7 oknech. Ovládání máme přes vypínač, což jsme podcenili, je to otrava lítat od okna k oknu, takže naceněné DO máme něco kolem 25 tis. Žaluzie Isotra.
Odpovědět
já mám tu hloupější jednotku Nina timer IO. ta to umí jen podle časů. Což mi bohatě stačí. Ale koukal jsem na stránky a mají i jednotku, co umí ovládání přes Telefon i čidla na slunce. Podívejte se na jejich stránky www.somfy.cz Abych nedělal reklamu, určitě jsou i jiní výrobci
Odpovědět
Profilova fotka
@martinam76 kolik vas vysli? Ja mam nabidku na 12 rolet, ovladane pres tlacitka = 170 000.- Myslel jsem, ze spadnu ze zidle..
Odpovědět
Článek se načítá
za mne: 8 ks hliníkové rolety, včetně ovládání - 109 000, gar. vrata - 47 000, montáž a zapojení 15000. Celková cena 134 000.¨nechte si udělat více nabídek a pak Jim to ukažte navzájem. U mne šli o 40 000 dolů oproti původní nabídce
Odpovědět
@kuba262 můžu se zeptat, vy máte vrata taky napojené na Somfy? A poptávali jste přímo od nich? Taky by se nám upřímně řečeno docela něco takového hodilo.
Odpovědět
ty vrata jsou jiný výrobce, je to Hormann. S odstupem času zjišťuji, že by bylo faj to mít na té jednotce od Somfy. Věčně nechávám garáž otevřenou, klidně i přes noc. A to nemáme plot.. Vrata i rolety jsem poptával u Vekry
Odpovědět
@kuba262 máme také Ninu od Somfy + rolety od klimaxu a v časových plánech lze nastavit i soumrak a rozbřesk, takže se to potom zatahuje a vytahuje podle slunce. Je tam možnost nastavení několika skupin např. obývák, dětský pokoj, atd. Nám to zatím stačí a vyhovuje, ale uvažuji o dokoupení i ovládání přes mobil. Pak máme jeden centrální ovladač u vchodových dveří kterým mohu vytáhnout, nebo zatáhnout celý barák najednou. Do budoucna až nebude pokoj pro hosty sloužit jako dětský pokoj, tak dáme ještě jeden ten nástěnný tam, aby si to mohla návštěva nastavit podle sebe.
Odpovědět
@wwwdancer 65 tis.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?