Předokenní rolety - jakou značku jste volili?

Profilova fotka
Máte někdo předokenní rolety? jakou značku jste zvolili? Popřípadě mě zajímá i svépomocná montáž v pasivu. Osobně si nemůžu vybrat z nabídky. Vetšina mi příjde strašně přemrštěná. Schéma zapojení vypínačů(open/close) nemáte?
Odpovědět
@wwwdancer Vzal jsem isotra z90, motory somfy, vyšlo to za dobrou cenu cca 90tis.8 oken ty velké jižní a západní. Dělal jsem vlastní kontrukci z OSB desky (myslim podle centra pasivniho domu, ale finalne to jde videt u me v albu), místo plechových kastlíků - ty byly cca za 20 tisíc, osb desky cena materiálu cca 5tisíc, ale bylo s tím dost práce. Finální instalaci žaluzií provedla firma. Zapojení vypínačů. Funguje to tak, že motor má řídící elektroniku.3 vstupy, fáze nahoru, fáze dolů a modrý (N). Nevím jak se řeší naklápění žaluzií přes vypínač. Ještě to nemám zapojené (budu to mít přes smarthome na relátku). Ale je to tak, že naklopení se řeší tím, že pustíš fázi (nahoru nebo dolů) např. na 0,2s a ono se to trochu pootočí.
Odpovědět
Profilova fotka
@lisakstavitel akorat ze ty mas zaluzie a @wwwdancer se pta na rolety. Nicmene zapojeni motoru muze byt podobne. Teda krom toho naklapeni. U rolet neni moc co naklapet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?