PSK portál - plus vs. komfort

Dobrý den. Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi PSK portal PLUS a PSK portal komfort? Jestli jsem pochopil dobře, tak jedna výhoda je, že se dají přibouchnout a otevřít i z venku, ale nikde se nemůžu dopídit, jestli je zlepšené to kování a jemnější dovírání. Ve firmě, kde nám budou dělat okna, mají vystavenou jen tu starší verzi (PSK portal PLUS) a obchoďačka ví prd. Díky.
Odpovědět
Otevřít se z venku nedají,teda ne tak když ti to někdo v místnosti zavře na kliku.Venku je jen madlo aby se to dalo privřit.Jinak jestli je chces vidět tak je mají k nahlédnutí ve Zdaru nad Sázavou.Urcite maj lepší kování a ten dojezd je opravdu konfortni.
Odpovědět
te dotaz se vám moc nepovedl - obecně žádný PSK portal PLUS a PSK portal komfort neexistuje ... respektive evidetntněě je to jen nějaké obchodní označení nějakého výrobce, kterého neuvádíte. Záklsdní (obecné) dělení portálů je třeba PSK a HS.
Odpovědět
@skochovi Tak jsem to myslel. Ze jdou zvenku pribouchnout a potom otevrit. Diky moc za info. Zajel bych kouknout ale zdar mam daleko.
Odpovědět
@mp77 je to obchodni nazev a mne pomuze jen clovek, ktery ten obchodni nazev zna, takze je otazka polozena dobre. Deleni na PSK a HS znam, ale hledam jinou radu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?