Rada : Plastové střešní okno + lemování - pro plechovou krytinu výšky 25mm COMEX KLIK

Profilova fotka
Dobrý den , budeme dávat střešní okno na naší chatku kde plánujeme výměnu krytiny za COMEX KLIK výška 25mm - lemování střešního okna by mělo být tedy min pro tuto výšku , v chatce se topí nepravidelně , takže by mělo být určitě plastové , v rozměru 78x 118 - nebo podobný rozměr , mezi trámy máme 85cm . mám vyhlédnuté toto : https://www.milpe.cz/kyvna-stresni-ok... + lemování výška krytiny do 45mm https://www.milpe.cz/profilovane-stre... máte popř. jiný typ ? ( měl jsem vyhlédnutý velux 0051 GLU ale ten dělá lemování pouze do 16mm nebo do 120mm - a nevím jestli by to 120 nevypadalo na střeše blbě ... předem děkuji za všechny užitečné informace !
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušel jsi napsat svoje požadavky přímo na výrobce? Jak oni by to řešili - který typ okna a k němu lemování by Vám doporučili? Mě s výběrem lemování pomohli máme tašku Monza s velkou výškou myslím kolem 40 mm (napsala bych jak do fakro tak roto - máme my - , cenově jsou v téhle kategorii na stejno, u roty mi radili tolik, že už jsem nevěděla o čem mluví a přesunula akci na manžela :) ).
Odpovědět
Profilova fotka
zatím jsem to řešil pouze s výrobcem krytiny který řekl že musí být min ve výšce krytiny tzn. min. 25mm , protože ten systém spojení nelze zmáčknout , počítám že každý výrobce se bude odkazovat na systém podle výšky krytiny
Odpovědět
Profilova fotka
@wario VELUX má taky v nabídce lemování pro krytiny s profilem do 45mm: označení je EDZ Pro falcované krytiny má v nabídce lemování pro krytiny s označení EDE. Pro definitivní potvrzení doporučuji zkonzultovat se zákaz. linkou VELUX-u jaké je pro Vaší krytinu nejvhodnější lemování.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky nakonec vybráno Fakro vc lemování a zateplení na danou krytinu dle doporučení vyrobce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?