Recenze a zkušenost - posuvná dvoukřídlá brána včetně el.pojezdu

Vybíráme posuvné el.dvoukridle vrata(bránu)nejlépe okrasné,kované včetně sloupků a dílců ma někdo zkušenost,kde koupit?s firmou recenze,kolik jste utratili, foto,na co si dát při výběru pozor.dekuju
Odpovědět
@kolbik85 Posuvné a současně dvoukřídlé? To je dost atypická kombinace, určitě bude o dost dražší a docela pochybuji, že jí tady někdo má.
Odpovědět
Neměla to být spíše dvoukřídlá brána na dálkové ovládání?
Odpovědět
@jiri_1477 jj,omlouvám se je to klasická dvoukřídlá brána na otevírání,zasupovaci mít nemůžeme.mame vybranou,ale zkušenosti,recenze nejsou k zahození;)
Odpovědět
@nemeasis jj,omlouvám se,dvoukřídlá na dálkové ovládání nebo přes telefon.mame vybráno,ale zkušenosti a recenze se u firmy neztratí;)
Odpovědět
Dělal jsem si sám, jednoduchá, žádná "dizajnovka", ale snažil jsem se o funkčnost. Otevírání telefonem je dle mého nesmysl, jen tak bez vlastní přítomnosti asi nikomu vrata otvírat nebudete a při příjezdu domů oceníte spíš dálkové a stisk jednoho tlačítka, než lupat něco na mobilu. Doporučuji co nejlehčí, pohony to ocení, doporučuji je trochu předimenzovat a pokud můžete volit co nejmenší plochu. Z mé zkušenosti - příliš velká plocha + u nás občas zafouká a výsledkemje, že se brána v půli cesty sekne. Stejně tak z důvodu větru doporučuji udělat i pevnou zarážku-zámek do kterého se zavřená křídla upevní a vítr s nimi nemůže lomcovat. A pak doporučuji zvážit výšku nad terénem. (Obzvlášt ve svažitém.) Dal jsem na nejnižším místě cca 3 cm a dnes bych dal víc, stačí trocha sněhu a musíte odhrnovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?