Screenové rolety

máte někdo doma?
Odpovědět
zitra nám budou montovat kasliky, chcete něco poradit?
Odpovědět
@peti76 ano, máme screenovou roletu na terese.
Odpovědět
@lacatej ano, zda je vidět z venku pokud se uvnitř svítí, Ven je z místnosti vidět, přes den prý dovnitř ne, ale jde mi hlavně noční zatemnění. Děkuji
Odpovědět
@peti76 když si dáte blackout látku, tak dovnitř vidět není, ale ani přes den. Jinak s obyčejnou látkou je prý vidět lehce, jen obrysy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Chceme si je pořídit do pergoly. Vydrží prý i silnější vítr a výhoda je, že prý vidíte ven, ale z vnějšku dovnitř ne. Tedy pokud si nevemete ty blackout, jak se píše výše. Zkušenosti ještě nemáme, ale oslovili jsme Vekru pro nabídku, tak uvidíme. Pokud máte zkušenosti, napište, děkuji.
Odpovědět
@mil789 Tak bud bude látka nepropustna obousměrně nebo bude látka taková, kde bude vidět ta strana, která je vice osvětlená. Tudíž když nechcete vidět večer dovnitř, tak neuvidíte ale ani přes den ven, jinak to není snad ani technicky možné.
Odpovědět
Chtela bych se zeptat tech, co uz screenove rolety maji, jak jsou na tom rolety tepelneizolacne? Je mi jasne, ze to nenahradi plnou zed, okno atd.... Radi bychom si je totiz poridili do venkovni pergoly, ktera bude mit 3 steny plne drevene/okno. Predni stranu jsme chteli nechat otevrenou a dat tam screenove rolety jednak kvuli stineni, ale take, abychom je mohli zatahnout a byt v pergole i za chladnejsiho pocasi (v pergole by mela byt i mala kaminka), tak zda vubec nejake to teplo udrzi?? dekuju
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?