Shrnovací dveře, jste spokojeni?

Shrnovací dveře - máte? Jste spokojeni? Od jakého výrobce? Díky ;-)
Odpovědět
Hele, já chtěl jedny shrnovačky a manželka skládací (tzv. zlamovací). Jsem rád, že jsem dal na manželku. Vypadá to celkem elegantně. ;)
Odpovědět
@hojhoj ahaa, dík za tip, o zlamovacích jsem dosud neměla ani páru:-)
Odpovědět
Přesně téma pro mě :) potřebuji poradit jaké šoupačky nebo co místo nich do koupelny v paneláku (která je hned za vchod. dvěřmi ). Momentálně tam máme ty nejlevnější šoupačky a je to děs.Asi bysme chtěli zase šoupačky , ale nějaké kvalitní co se dají třeba zamknout . Existuje to vůbec :)? Děkuji
Odpovědět
@chocolatebrown Nemáš vůbec zač, jak budu mít trochu času, pofotím a nahraju semka ;)
Odpovědět
@jitulka188 Taky bych ti doporučil ty zlamovací dveře, které máme místo šoupaček. Myslím, že se budou líbit, až uvidíš fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chocolatebrown @jitulka188 @hojhoj Ahoj, koukali jsme také na zlamovací dveře od firmy Gerbrich http://www.gerbrich.cz/s/cs/189/zlamo... nemáte s nimi náhodou zkušenost?:) Ještě nás zaujal tento systém http://www.gerbrich.cz/s/cs/187/ergon...
Odpovědět
@hojhoj super, na fotky se těším. A můžeš prozradit výrobce, abych si zatím pogooglila?
Odpovědět
Holky, takže my jsme vybírali z těchto značek: Gerbrich, Sapeli a Zlomek. Zvítězil Zlomek. Jinak chocolatebrown, myslím, že se Zlomkem moc nezagooglíš. Maximálně ofiko stránky firmy a možná některé jejich prodejce. Moc zkušenostní na fórech s nimi není. To mě zpočátku odrazovalo. Ale mě přesvědčila cena, vzhled a kvalita. Cena byla takový levnější střed. Vzhledově jsme vybrali bílou s 3d dekorem. A kvalitově jsme vybrali odlehčenou DTD desku. Co se týče kvality, hlavně v reálu nás ty dveře přesvědčily. Chtěli jsme totiž aby dveře lícovaly se zárubněmi, zlamování přesně uprostřed a zároveň minimální škvírku uprostřed, navíc lehký pohyb po kolejnici. Mimochodem když přijel montážník, říkal, že se doslova modlil, aby to byly skládačky (zlamovačky) od Zlomka, že se montují dobře. Jo a jdu Vám to nafotit. ;) Osobně mi to připadalo skoro jako skříň, taťkovi zas jak dveře v letadle. :-N
Odpovědět
Holky, máte to tady. Nejsou to kdovíjaký fotky, protože jednak na ně není ideální přirozené světlo a jednak máme v koupelně trošku nepořádek, takže by mě ženuška asi rozpůlila, kdyby zjistila, že jsem něco takového dával na net. 8-)
Odpovědět
@hojhoj Vypadá to teda super , ani jsem si to neuměla představit . A mohu se zeptat na kolik Vás to vyšlo ? my zase zbytečně nechcem investovat nějak moc jelikož v tom bytě nechcem zůstat napořád .
Odpovědět
@jitulka188 No, na zlamovačky v těch parametrech, co jsem psal to nebylo až tak drahé. Je to ale dražší než normální dveře se zárubněmi... Takže cena byla okolo sedmi tisíc za komplet se zárubněmi. Jenže my jsme s tím dopředu počítali. A ten rozdíl za nové dveře i nové zárubně nebyl tak závratný. U nás nic moc jiného efektivního a estetického nešlo vymyslet. Levné shrnovačky se nám nelíbily, posuvně kyvné dveře nebo obyč. dveře tam nešly kvůli prostoru. A nejhorší bylo, že ani posunovací dveře na liště nebo do pouzdra se tam taky nedaly zrealizovat... Jinak též nechceme zůstat v bytě napořád, ale je pravda, že takové nadstandardní prvky dělají z bytu na případném trhu s realitami vždycky zajímavější koupi pro kupce. Čili my jsme to brali i trochu jako investici.
Odpovědět
@hojhoj Děkuji moc za odpověd . Tak zase tak moc drahé to neni . Pokud to opravdu vydrží a nerozbijí je děti hned jak začnou chodit :))A levné zlamovací dveře se dají koupit kde ? Jen tak pro porovnání . My bysme byt pronajímali takže počítáme stím , že byt bude po nájemnících zničen .Takže velké investice opravdu ne . ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@jitulka188 Jo, tak na pronájem to chápu. ;-) Jinak levnější jsou každé voštinové a zejména Gerbrich vycházel dost levně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?