Síťky proti hmyzu - ano či ne?

Prosím máte na oknech síťky proti hmyzu? Když máte venkovní žaluzie? Moc si to s tim nedokážu představit ale zase se bojim aby dovnitř nelétal hmyz :-)
Odpovědět
Mam. Nevidim na tom nic zvlastne.
Odpovědět
Profilova fotka
sítky v oknech se nacvakávají jen v sezoně - v zimě je budete mít vyndané . nevidím v tom problém ...
Odpovědět
bez sítí v oknech bych nemohla být a nechávám je tam i na zimu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
jednoznačne áno, máme aj sieťky aj žaliuzie
Odpovědět
@topvideo1 Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,kdo vám sítě a žaluzie dělal?Vypadají moc pěkné.
Odpovědět
@deto_oesya @martinam76 @wario Od koho máte sítě?Poptávají jsme u několika firem rolety a sítě a netušili jsme, že dát sítě do klasických a terasových oken je takový problém :-o .Pry tam není mezi vodící lištou na rolety,která je uchycena hned u okna a oknem místo na rám nasazovací zaluzie (v terasových oknech chceme na pant).Máte někdo kontakt na firmu,ktera s tím nemá problém a má zkušenosti s montáží
Odpovědět
@joker07 sítí do oken a fr.dveří je tolik,že je prodávají běžně v hobbymarketech - za pár šupů,ve srovnání stím nechat si je dělat např.ty zacvakávací-vyhozené tisíce.
Odpovědět
@joker07 Ja mam siete do okien od Climaxu. Ale ked tam medzera nie je, tak asi nikto nic ine nevymysli....
Odpovědět
Profilova fotka
@joker07 My budeme mít taky předokenní rolety a u normálních oken k tomu dělají integrované sítě. U fr.dveří s těmi integrovanými sítěmi taky neměli problém. Jediný problém mají u HS portálů, tak to teď budeme řešit, ale nějaký návrh měli, takže by to taky mělo jít. Takže s Vašimi okny by neměl být problém si myslím.
Odpovědět
@joker07 máme Isotru. Všude jinde jsme měli problém napasovat sítě na francouzská okna mezi venkovní žaluzie. Sítě máme ale posuvné, na pant by se vážně nevešly.
Odpovědět
Profilova fotka
@joker07 my máme žaluzie aj sieťky od regionálneho zástupcu firmy Climax /na Slovensku/, ale myslím, že sú aj v Česku a na Morave. Google pomôže...
Odpovědět
Článek se načítá
My mame byt v podkrovi a mame sitky na vsech oknech. Bez nich si to neumim predstavit, nesnasim, kdyz mi neco v noci bzuci u hlavy.
Odpovědět
Asi takhle – být vámi, udělala bych to jakkoli, abych tam ty síťky měla :-D Máme sítě v balkonových dveřích a v protilehlých oknech, aby se dalo pěkně větrat do průvanu. V létě je to k nezaplacení! Rochníme si s manželem, že to byla ta nejlepší investice do bytu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?