Slevy v zimě na okna

Dobrý den, Od března začínáme stavět. Počítáme, že by se okna měli stihnout do konce léta. Přišli mi už nabídky od firem. Základní cena je u všech nabídek kolem 350tis -400tis a každá nabídka má vysoké slevy ve výši 50%-70%. Takže po odečtení slev jsme na ceně kolem 150 tisíc. Což je velikánský rozdíl :-. :-. Chtěl jsem se zeptat, zda tohle není jen marketingový tah na lidi, nebo si je už teď máme objednat za tuto cenu a doufat, že nám je uskladní a pak namontují. Děkuji moc za rady. =-) =-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevim teda co je pro tebe dulezitejsi, jestli big sleva, nebo spis super okno se super parametrama. Jestli ses na slevy, tak to na tebe zafungovalo luxusne. Odprosti se od te "slevy" a porovnej si treba za m2 okna komplet s jinou firmou.
Odpovědět
@ozzy77 nabidek mam od 10ti firem. Kazda firma, tam ma slevy 50-70%. Vsechny ceny po slevach jsou podobne. Samozrejme, ze si vyberu podle kvality. Ma otazka je jestli cena 160tis se navysi na puvodni cenu 300tis, kdyz pockam s objednanim do dubna.
Odpovědět
Profilova fotka
@blazblaz tak to samozřejmě nelze tušit. Nevím jak to má firma nastavené, ale třeba ty moje cenové nabídky byly pro mne naprosto nepřijatelné, pred slevama i po vsech jejich moznych slevach, tak sem oslovil poláky. A i bez slev a podobných marketingových tahů (včetně montáž zdarma, doprava zdarma, pásky zdarma atd ) byly ceny úplně někde jinde.
Odpovědět
@ozzy77 Zdravím. Jedná se tedy o ty Fakra? Nebo od jakého dodavatele to máte?
Odpovědět
Profilova fotka
@chapli jj Fakro (ale oni to napřímo nedelaji) dostal jsem se k nim pres firmu Timber.pl https://timber.pl/okna-drewniane/ mám nakonec dřevohliník
Odpovědět
@ozzy77 Poslal jsem SZ
Odpovědět
Taky potvrzuju.....zkousel jsem poptat u nas, ale.....nerealne ceny. U me to vyhral matplast...doprava zdarma, montaz zdarma, profil oken schuco SI82, trojsklo climatop.
Odpovědět
@bedatichy Dobry den, uz mate okna od matplastu instalovana? Bylo vse v poradku? Od koho jste mel u nas nabidky na okna z profilu Schuco? Dekuji
Odpovědět
My také plánujeme začít stavět a také jsem poptávala okna a to stejné. My jsme zatím nic neobjednávali, protože stejně chci aby si to pak vše zaměřili, prodiskutovali jsme co a jak. Prostě vím, že nabídka je časově omezena, ale tu nabídku, která mě nejvíce osloví pak znovu předložím a věřím, že ji nenavýší když budou mít vidinu kšeftu. Podle mě je to určitý marketingový tah, takže nemyslím si, že by se za 3 měsíce cena zvedla na původní hodnotu.
Odpovědět
@sadec Ano, okna jiz mame od leta.Vse probehlo jak melo.Zaplacena zaloha 50% po 4 tydnech presne podle domluvy prijeli a osadili okna.Kvalita super, cena take.Nabidky jsem mel od vice firem nejen profil schuco....vetsina byla nerealnych...priplatek za vse..jina barva + 25%, dodani 8 tydnu + a jine nesmysly...jak pisu vyse...jedte se podivat do jejich tovarny a pak se rozhodnete...pokud jste z vychodnich cech, tak je to projizdka na chvilku...aspon si udelate obrazek sam, jak se ma spravne firma chovat k zakaznikovi...rozhodnuti je ale na vas...pouze pridavam alternativu....p.s. bral jsem od nich i vchodove dvere..zadne plastaky...
Odpovědět
Kdyby to někoho zaujalo, tak my využili možnosti akční ceny Zima u PVC Okna s.r.o.. Spokojenost.
Odpovědět
@annamo Urcite to bude zajimat spravce tohoto fora :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?