Střešní okna, slyšíme zvuky z venku - kde je chyba?

Máme střesni okna fakro a zdá se nám že i když jsou všechny okna zavřená, že z venku slyšíme hlasy....je to normální? kde je chyba?? jak je to s odhlucnením oken nebo tak?
Odpovědět
Normální to není. Já jsem dříve také slyšel hlasy, hlavně v noci. V první řadě bych zkontroloval, jestli hlasy které z venku slyšíte patří nějakým osobám. Jestli ne, tak máte problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Troll pobavil, díky :-D . No pokud máte nějaká běžná okna tak je to možné,do ulice se určitě vyplatí si připlatit za protihluková, každý db k dobru je poznat. Na to jste ale měli myslet při výběru, je to důležitý parametr.
Odpovědět
Máme střešní okna TOSO, která jsme měnily za stará okna Fakro. Musím potvrdit, že poté, co jsme okna vyměnily, tak nastala neskutečná změna. Pokud jsme měli ještě okna FARKO, tak jsme v ložnici slyšely projíždět každé auto z nedaleké cesty a hlasy z lidí procházejících po chodníku. Nyní, když jsme namontovaly střešní okna TOSO se vše jako mávnutím kouzelného poutku změnilo a v ložnici je úžasné ticho. Projíždějící auta a hlasy kolemjdoucích už nás nejen že neruší, ale nejsou už vůbec slyšet. Ano je pravda, že při výběru střešních oken je potřeba myslet i na tyto věci.
Odpovědět
Profilova fotka
hmm. mame trojskla od fakro, 3 roky a pokud nepadaji kroupy tak neslysime nic.... samozrejme dest ano, kdyz bubnuje ;) ale nikdo do toho nekeca, tak snad problem nemame;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennaaa při výběru okna je potřeba sledovat údaj s názvem "Redukce hluku (dB)" ; standardní hodnota je 30, lepší pak 32 a pak nejlepší hodnoty jsou cca 37-42
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?