Nemáte někdo stříbrná okna?

Nemáte někdo stříbrná okna?
Odpovědět
Profilova fotka
my je asi z 90% budeme mít - barva "stříbrná" aluminuim... tak snad jsme nešlápli vedle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamka.1 koukni ke me do alba... :-)
Odpovědět
@eficenka Snad budou pěkné. Chteli jsme bůvodně antracit, ale projektant nás od nich odradil :-| .
Odpovědět
@xdagmar Vypadají opravdu dobře. Snad jsme teda vybrali dobře :-) . A jakou budete mít fasádu?
Odpovědět
Profilova fotka
@kamka.1 já také chtěla antracit, ale manžel je nechtěl a vzhledem k tomu, že budeme mít plastové i technik říkal, že cca za 10-20 let se lehce díky tmavé barvě a působení sluníčka mohou začít kroutit. zvlášt velké fr.okno z jižní strany, tak jdeme do barvy aluminium - ještě mi hlodá v hlavě sv. šedá -titanium..
Odpovědět
@eficenka co za dvacet let... Já to u známých viděla zkroucené na dveřích na terasu po 2 letech:( teď dali pergolu, tak snad budou mít z jihu klid. Taky plánujeme šedé/ stříbrné:) Líbí se mi barva u Okna Ševčík, profil Inoutic, Prestige. Poptávali jsme, cena slušná.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamka.1 fasádu plánuji bílou v kombinaci se sv.sedym odkladem (imitace kamene). :-) urcite jste vybrali dobre, ja mam stříbrné rámy i v interiéru, a jsem strasne rada, ze nemam bílé.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@lindikova Taky chcete šedé okna? :-D Jakou plánujete fasádu? Asi bílou, co? To kroucení u antracitu jako vážné hrozí? Několikrát jsem to četla, ale když se zeptám přímo ve firmě, tak mi vždycky řeknou, že nemusím mít strach... kvůli toho jsem od antracitu upustila, ale nevím, jak sladit fasádu. My moc bílou nechceme :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar take jsem chtela v interieru stribrne, ale priteli se to nelibilo, bude nudna bila :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea Bílá se zase hodí ke všemu a do jakehokoliv interieru, určitě to bude kráásný, neboj. :-)
Odpovědět
Chtěli jsme šedá, ale majitel firmy, je náš dobrý kamarád a od antracitu nás odradil. Pořád ty svoje představy měníme :-)- Šedých a stříbrných oken začíná být na můj vkus moc a tak teď přemýšlím nad klasikou. Hnědá okna a fasáda latté nebo bílá káva. Ještě máme chvíli čas na rozmyšlenou. Tak uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
@xdagmar bílou jako takovou mám ráda, ale bílých oken jsem už nějak překoukaná, je to takové nijaké, chtěla jsem změnu. ne tmavou, aby to nezmenšovalo maličké místnosti, ale zas ne bílou, no. stříbrná nebo světle šedá by byla ideál. no ale bílou se nedá nic pokazit, to je fakt. šedá barva bude jinde :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@xdagmar Dobrý den máte krásný domov, chtěla jsem se zeptat jestli si pamatujete odstín oken? Jestli to byla barva aluminium nebo silver, nebo šedá ? Děkuji moc máte krásné album.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den, taky se mi moc líbí váš domeček. V současné době řešíme stejnou otázku ohledně oken - původně jsme chtěli antracit, ale bojím se, že to bude v interiéru moc tmavé. Rozhodujeme se tedy mezi metalickými odstíny šedé (bílý nebo šedý hliník RAL 9006 nebo 9007). Vaše okna jsou přesně to, co by se mi líbilo. Mohla byste mi napsat přesný odstín ? Děkuji moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?