Tak nikdo neřešil dřevěná okna, jak jsem se ptala v otázce?

Profilova fotka
Fakt máte krom Honzy všichni plasťáky nebo hliník? Je fakt, že výrobce mi před časem taky nikdo nedoporučil a Woods, který se ozval, že dřevěná okna sám vyrábí, mi cenovou nabídku už nedal... Ale přece si k dřevěnému oknu neobjednám umělý parapet, jak mi nabízí firma - to se mi příčí.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme dřevěná eurookna. Od loňského roku. Tvoji otázku jsem v KZ nezaznamenala.
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím, my máme dřevěná eurookna. máme také přímo od firmy, která je vyrábí jsou z ostravy, firma se jmenuje robenek. jsme maximálně spokojení ale taky jsem měla stejný pocit - původně divná představa krásných dřevěných oken a parapetů které nejsou dřevěné. oknař nám ale dřevěný parapet přímo nedoporučil s tím, že může být velký problém s tím, že se může kroutit a pracovat... nakonec jsme dali na odborníkovu radu a máme parapety tzv. postforming - k oknům sedí tak, že by nikdo nepoznal že je to něco jiného :D http://www.robenek.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
nevím,jaká je otázka,ale máme v celém domě dřevěná okna Vekra.Všichni si myslí,že jsou plastová,jsou bílá. Parapet je asi plastový.
Odpovědět
Profilova fotka
A parapet máme dřevotřískový v barvě oken. Dřevěný nám nedoporučil ani výrobce oken. A byla jsem tomu rozhodnutí vděčná cca 14 dní po instalaci parapetů, kdy na jeden přetekla voda z kytky. Kdyby byl parapet dřevěný, tak je zničený.
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, díky za názory. Stále jsem se mezi plastovým a dřevěným parapetem nerozhodla. U našich stávajících špaletových oken je parapet dřevěný a nikde se nekroutí. Ad efkas: my už jedno okno měnili a taky si všichni myslej, že je plastové, ačkoli je dřevěné natřené na bílo. Původně jsem chtěla jen lazuru, aby dřevo prosvítalo, ale nenarazila jsem na výrobce, který by toto nabízel, takže je to krycí bílá.
Odpovědět
My máme dřevěná okna a dřevěné parapety z masivu stříkané do barvy oken. Jsme spokojeni, za 8 let žádný problém nebyl, proběhla i vyltá voda z květináče, vše OK. Je fakt, že výrobce také dřevěné parapety nedoporučoval a preferoval plast.
Odpovědět
@komenska měli jsme eurookna a parapety byli dřevotříska
Odpovědět
Profilova fotka
Asi myslíte vnitřní dřevěné parapety? Ve starém domě máme dřevěné ...asi 100 leté..jsou krásné pořád .-))takže si určitě uděláme i do nového dřevěné
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?