TP Eurookna, zkušenosti

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Uvažujeme o dřevohliníkových oknech, ale na recenze jsem prozatím spíše nenarazila. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, my od nich máme dřevohliník, s okny spokojenost :)
Odpovědět
Ahoj, my máme dřevěná okna od této firmy a jsme spokojeni :-)
Odpovědět
@rickym @petra_7 Děkuji. Můžu se zeptat, jak dlouho okna máte a na kolik Vás vyšla? Případně proč jste se nakonec rozhodli přímo pro ně?
Odpovědět
Ahoj. Okna máme od dubna 2015, u nás to bylo jasné, že chceme tuto firmu, je to firma strýce. Rodiče mají okna od dubna 2014 a babička má euro okna více jak 15 let. Chtěla jsem dřevěná okna, manžel plastová, jsem ráda, že máme dřevěná, vypadají úžasně hlavně v interiéru. Měli jsme omezený rozpočet, trochu mě mrzí, že nemáme dřevohliník, ale i tak jsme spokojeni ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@parcelads Ahoj, narazila som na túto diskusiu teraz po roku, zobrali ste nakoniec okná od TP eurookná? ďakujem
Odpovědět
@iwkagsk Ahoj, nakonec ne. Ačkoliv to byli naši favoriti, bohužel jsme se s nimi nedomluvili. Chtěli jsme od nich nacenit komplet okna (vč. venkovních žaluzií, garážových vrat atd. - zajišťují přes dodavatele), ale komunikace s nimi nebyla dobrá. Neustále jsme je museli urgovat, aby zaslali cenovou nabídku oněch dalších částí, nakonec jsme se jí nedočkali, tak jsme šli jinam. Škoda, chtěli jsme od nich HS Portál, který mají vychytaný. Ale snad budeme spokojeni i s klasickými okny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, TP eurookna určitě nedoporučuji! Od montáže dřevěných výrobků neuběhlo ani půl roku a začaly praskat spoje v místě, kde je nanesen plnič. Postupně se tak stalo u všech výrobků na jižní straně domu. Postupem času si všímám, že to stejné se děje i na ostatních stranách domu. Toto bylo patrně způsobeno použitím nedostatečně vysušených profilů. Servisní technik mně po telefonu přesvědčoval, že musí jít o vlhkost v novostavbě....podotýkám že šlo o výměnu oken ve 30 let starám domě.
Odpovědět
@nikdyvicevpo Toto je klasický problém když se okna spojují kolikovým spojem (nábytkářský spoj) Takhle přesně spojují TP. Okno má být spojené na čep a rozpor-zcela odlišná statika a pevnost oken. My i hodně naších přátel má okna od okna Kolovrat.Vše naprosto úžasné od jednání, výrobků i po samotnou montáž.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nemáte pravdu kolíkový spoj je moderní záležitost , kterou protože neumíte udělat ještě nemusíte hanit vzhledem k tomu , že dřevo má o hodně menší roztažností v podélném směru o proti tangenciálnímu a radiálnímu , u tohoto spoje naopak pravděpodobnost popraskání plniče je výrazně nižší. Příčinu popraskání plniče u paní bohužel nejsem schopný posoudit , Je fakt že dřevěným oknům vlhkost v interiéru nedělá dobře ať už jsou na čep , nebo na kolíky (kdo chce dřevěná okna tak by se měl naučit správně větrat). Osobně jsem viděl spoustu rozjetých čepů od vlhkosti .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?