Úzká chodba, jaké dveře?

Dobrý den, Hledám variantu pro dveře na WC a prádelny. Hned vedle jsou i dveře do sklepa. Posuvný pouzdro uz tam už nedáme, už je hruba a není díra pro pouzdro. Co s Tim? Možná bych dala nad oboje dveře listu- posuvný na WC i do prádelny. Do prádelny bych chtěla průsvitný skleněný nejspíš. Ale Tim se zmenší /zužitkovat ještě více chodba ze?
Odpovědět
jeste foto z pudorysu
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, jestli tomu úplně dobře rozumím, ale zdá se mi, že dveře otevírající se dovnitř místností (tak jak je nakresleno v projektu) jsou ok, ne? pokud je v prádelně okno, mohou být dveře se sklem fajn, pokud není, je to v podstatě jedno.. světlo se jinak dá vyřešit dobře nasvíceným podhledem. pokud vám tam tyto dveře překáží, možná by se daly vynechat a zazdít - koukám, že do prádelny vedou další troje (čímž její užitnou plochu zmenšují).
Odpovědět
Dveře mi tam překáží. Tam kde je umyvadlo plánují umyvadlo Velké a nějakou skříňku. Jedny dveře jsou do sauny a druhé do koupelny, ktera vede do ložnice - zázdit ne. Asi teda posuvne. Lip se mi nad Tim přemýšlí, když si to nápisu:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tam dejte dveře s otvíráním ven ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@olivie82 zkuste mrknout ještě na skládací :-)
Odpovědět
Dala bych otvírat do chodby.Z WC i sklepa je to bĕžné
Odpovědět
@olivie82 ahoj, otvírání ven u malých prostor je naprosto normální - upřímně otvírání dovnitř u wc atd.. si může dát jen blázen, nepraktické, k ničemu. Ale máte hrubou to si myslím, že by se pouzdro dalo ještě vytvořit s nízkými náklady - posouvací dveře jsou do úzké chodby nejlepší
Odpovědět
Právě že me vysvětlovali na stavbě ze už to nejde v hrube. Ze už je udělaný překlad na dveře který drží panel, strop atd. Asi se zkusím poptat na varianty. Pro ze pozdrave by byly super
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?