Vchodové dveře a jejich vnitřní barva

Ahoj, chtěla bych poprosit o Vaše názory k barevnému provedení vchodových dveří z vnitřní strany. Jaké provedení jste volili z vnitřní strany u vchodových dveří - bílé či v dekoru vnějšku? Vnější barvu u oken, garažových vrat i vchodových dveří plánujeme antracit. Vnitřek u oken máme v plánu bílý. Ale u těch vchodových dveří to se nemohu rozhodnout, nevím jestli bílá bude vypadat pěkně? A antracit z vnitřní strany - nevím jestli bude to pravé ořechové, když podlaha (světlejší vinyl v dekoru dřeva) a dveře do pokojů také v dekoru dřeva. Děkuji za Vaše typy a názory na provedení.
Odpovědět
My budeme mít vnější stranu v dekoru wisconsin a vnitřky všechny v bílé. Nechtěla jsem pak mít problémy s laděním dekorů nábytku, případně podlahy a vnitřních dveří.
Odpovědět
My teda nemáme antracit, ale vnější dřevo a vnitřek bílá, vchodové dveře mám dřevo z obou stran, vypadá to dobře. Taky jsem bílé nechtěla. (Ale nemáme ve vstupní chodbě jiné okno, jen ty dveře, které jsou dost prosklené. Takže mi přišlo hloupé, když je tím prosklením vidět dřevěný venek, aby vnitřek byl bílý.) A známí mají vstupní dveře, okna v tmavší šedé (není to asi úplně antracit) a mají je šedé i vevnitř. V místnosti normálně dřevěný nábytek, ale podlahu teda šedou dlažbu a vypadá to dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajdus máme interierové dveře antracit a vchodové dveře jsme zevnitř nechali bílé, stejně tak máme vnitřní okna bílé a venku máme zlatý dub. k té bílé můžeš vždycky pěkně ladit zbytek interiéru.
Odpovědět
Profilova fotka
tak spíš než dekor bych řešila jaké ty dveře budou?jinak máme vše bílé a interiér do šeda,interiérové dveře i podlahu,podlaha světlejší dveře tmavší
Odpovědět
@pajdus mně se nelíbí bílé dveře v interiéru, takže máme okna z obou stran šedá, dveře jsou z vnější strany červené a z vnitřní strany jsou šedé, abych líp sladila interiér.
Odpovědět
máme dveře i okna s vnější strany šedé, z vnitřní bílé, interiérové dveře ořech....
Odpovědět
Hlavně si ty dveře fakt pořádně prohlédněte, vyjednejte... my je vybrali jen podle katalogu firmy, která nám dělala okna (bylo to v jednom balíku) a vůbec nám nedošlo, že když chceme okna zevnitř bílá a zvenku s dekorem, že dveře provedou stejně :( nějak nám to prostě neseplo. Zbytek interiérových dveří bude v tmavém dekoru a ta bílá je tam jak pěst na oko, nehledě na to, že ten bílý plast mi prostě na dveřích přijde hnusný sám o sobě (u okenních rámů mi překvapivě nevadí, asi že je to míň plochy). Plus jsem nečekala, že když je zvenku skleněná výplň mléčná, že zevnitř bude činčila (a jestli já něco opravdu nenávidím, tak je to činčilové sklo, bléééé). Na výměnu teď nemáme sílu ani finance, tak budu asi pár let skřípat zubama a pak to konečně uděláme správně...
Odpovědět
Také jsme to řešili, okna sice máme tmavá zevně a bílá zevnitř, ale bílé plastové dveře zevnitř nám byly hodně proti srsti. Stavař nám síce říkal, že to je v klidu, že to tak má většina lidí, chvíli jsme si i říkali, jestli to stojí za ty prachy a komplikace při ladění se zbytkem interieru...ale nedali jsme se nikým a ničím zviklat a dali na pocity. Dveře máme barevné i zevnitř a za nás to bylo správné rozhodnutí, rozhodně bychom to jinak nechtěli:)
Odpovědět
máme antracitvoví dveře i okna zvenku a zevnitř a jsem ráda; je fakt že v zádveří máme šedou dlažbu, tak to vypadá sladěně;
Odpovědět
řeším úplně stejný problém dveří a barvu, mohu poprosit zda-li sem můžete dát fotečky dveří z venku + zevnitř jak vypadají obě varianty, když je někdo má celé v antracitu a nebo pouze z venku a bílé zevnitř..... zjednodušíte mi rozhodování...moc díky :-)
Odpovědět
prosím o fotky děkuji @subsoni, @clementina, @hannys, @zirafka1988
Odpovědět
Profilova fotka
@martina525 nafotím zítra ráno, dneska přijedu až pozdě večer :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@martina525 snažila jsem se vyfotit ale moc to nešlo.
Odpovědět
rozumím, moc děkuji již mám představu lepší :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahoj, obnovujem diskusiu nech nezakladám novú. Je tu niekto, kto aktuálne rieši dvere a vedel by mi povedať orientačný cenový rozdiel plastových dverí pri variante zvnútra biela/stejná ako vonku? Čo to cca urobí s cenou ak by som ich chcela stejnobarevné z oboch strán? vďaka :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@cuky_ducky Je to cca 10 % z ceny navrh.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?