Vchodové dveře do staršího baráku

Profilova fotka
Dobrý den, potřebuju poradit. Momentálně zateplujeme a děláme výměnu dřl. oken za plastové. Konečně přišla řada i na vchodové dveře. Doporučíte mi nějaké ? Nějak se v tom nevyznáme. Máme rozpočet max 20k, nesmí pustit zimu a nesmí se při prvnch mrazech hned zkroutit. Nemusí být bůhví jak bezpečností, neboť pracuji doma.
Odpovědět
@martinaatru Co se týká vchodovek do max 20k, tak tam vám asi ani nikdo nic doporučovat nemůže, budete rádi, když vůbec za tu cenu nějaké seženete.
Odpovědět
Profilova fotka
No to si nemyslím. Nepotřebuju bezpečností dveře a tím cena o dost klesá. Mý rodiče mají super dveře za 22k s montáží i bezpečností a nepropustí nic. Zajímal mě i jiný názor lidí.
Odpovědět
@martinaatru Psala jste, že s v tom nevyznáte, najednou tomu rozumíte... Pokud chcete nějaké v rozumné kvalitě jak píšete ( nesmí pustit zimu a nezkroutit se), tak je to tak 18 tisíc a výše, tudíž tam žádný prostor pro nějaké doporučování není. Samozřejmě že se dají sehnat i nějaký vedlejší vchodovky za cca 10k, jenže to jsou dveře určené ke garážím, nikoliv jako vchodové. Ale pokud vám nezáleží na tom jak budou dveře vypadat a že nic nevydrží, pak nějaké seženete, jen si myslím, že nikdo vám takové nemůže doporučit, aspoň ne někdo, kdo se v tom vyzná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Momentálně začal ForArch. Možná by se daly ty dveře sehnat za dobrou cenu tam. My jsme takto před 2 lety dostali nabídku za necelých 20 tis. Kč od firmy z Moravy. Ještě večer k nám zajeli na přeměření a doprava byla v ceně. Ovšem okna máme dřevěná a dveře taky. Jsou samozřejmě zateplená a s trojsklem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@komenska Dobrý den, můžete mi, prosím, napsat kontakt na tu moravskou firmu? V současnosti plánujeme dveře a ráda bych někoho oslovila. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@sedrika2 Jedná se o Dveře Čuda, v Letňanech bývají pravidelně. Ovšem nyní s odstupem asi 4 let zjišťujeme nedostatky, tak nevím, zda to byla nejlepší volba.
Odpovědět
Hezký den, pošlete nám nezávaznou poptávku. Pro porovnání se Vám bude určitě hodit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?