Vchodové dveře - Perito vs. VP Trend

Jak se orientovat při výběru vchodových dveří? Podle jakých parametru, podle čeho a které vchodové dveře vybrat? Rozdíly - PERITO a nebo VP Trend?
Odpovědět
@badlina a už jste pročetla tyto odkazy? https://www.google.cz/#q=jak+vybrat+v... Poptejte je ať znáte ceny, zeptejte se prodejce na parametry, rozdíly, porovnejte paramtery a pak budete jistě na konkrétnější dotazy dostávat a lepší odpovědi. ;-) Já původně přemýšlel nad hliníkovými, nakonec mi to asi dva lidé rozmluvili a i podle spokojenosti známých jsme vybrali plastové od prodejce co máme okna. Máme PERITO Nina a jsme spokojení. Zatím fungují bez problémů a vypadají moc dobře. Ještě ale nebydlíme, takže žádná pořádná zátěž se ještě nekonala. doporučuji také samostudium a vlastní názor pro rozhodování.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@radim83 Dobry den, zrovna dnes jsme si vybrali a nechali zamerit vchodove dvere Perito Nina. Mohla bych vas poprosit o informaci, zda mate se svetlikem pripadne o inspiracni fotku? Byla bych vam moc vdecna. Jde mi o to, ze nam vychazi svetlik se sklem sirokym cca 30 cm, a to se mi zda prilis siroke. Sklo ve dverich se mi zda podle fotek uzsi. Dvere mame v planu 90 cm. Dekuji moc za ochotu a radu.
Odpovědět
@aurantium máme bez světlíku, dekor Winchester. Fotku vám mohu udělat, ale nejdříve zítra odpoledne budu mít čas něco vyfotit, tak snad nezapomenu.
Odpovědět
@radim83 Byla bych moc rada. A mohl byste mi prosim zmerit sirku sklenene vyplne? Moc dekuji, kdyz si najdete cas, vim ze na stavbe je stale co delat a clovek snadno zapomene.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?