Ve kterém měsíci jsou největší akce na plastová okna?

Chtěla bych se zeptat, ve kterém měsíci v roce jsou největší akce na plastová okna a dveře. Budeme dávat do novostavby RD. Díky za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím..mě přijde ,že každý měsíc je " akce" :DD
Odpovědět
dřív se na to dost hralo ,podle ročních období, jestli zima nebo léto,ale jak tvrdší konkurenční boj, mhoho firem na trhu s oknama a menší poptávka z důvodu utlumu ve výstavbě tak jsou defakto "akce" ceny při zemi nastálo, jen je to pokaždý jinak zabeleno , prostě šaškarna na zákazniky, hra s číslama.
Odpovědět
a když si udelate nabidku od vice firem s kterou budete prebihat od jednoho k druhemu,tak si jen vyslechnete pomluvy a plivani na ostatni a jak dotycny je nejlepsi a nejdokonalejsi. Cenove rozdily tam budou, dal bych na reference okoli. nejdulezitejsi je to aby se na pozdejsi problemy staveli celem a resili je a nezavreli pred vami dvere po montazi a zaplaceni, i to se totiz stava.
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče měnili okna asi 3 roky zpátky a kvůli výrazně výhodnější ceně probíhala výměna v půlce ledna. Naštěstí to měli chlapi za den hotové.
Odpovědět
Profilova fotka
mě hlavně pobavila jedna firma...nátlak jako těch 15 procent sleva je do konce měsíce...pak už nic nebude atd...přitom jiné firmy dávají běžně až 50 procent :-) samo se musí zhodnotit konečná cena..slevu si může každý udělat jak chce...my třeba včera už asi po 5 seděli v Albu a řešily okna .-) pán je trpělivej :D a říkal , že se celkem diví jakou slevu nám Albo dalo ...že to většinou nedává..a to ty okna řešíme asi od Dubna...a sleva je furt aktuální...akorát vždy jinak napsaná na nabídce :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nám okna montovali 14.2. :-) v zimě byli největší akce.
Odpovědět
Profilova fotka
@eerryy Myslím, že v zimě. My si shodou okolností koupili byt v prosinci a v lednu jsme objednávalai okna. Měli zimní slevu 30%, pak ještě nějakou další slevu 10% a 5% slevu za to, že jsme zaplatili 100% sumy předem. U osvědčené firmy jsem se toho nebála, jinak bych se asi bez 5% slevy obešla :-) Všech asi 8 firem, které jsme oslovili s poptávkou na okna, měli v kalkulaci zimní slevu - většinou 30-50% :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?