Vedlejší vstupní dveře, kde seženu levné?

Profilova fotka
Ahoj prosim,kde sehnat obyc-levne vedlejsi dvere, jsou umisteny v garazi smer do zahrady nepujdou tedy moc videt a 30tis. jak jiz mame naceneno odmitam dat. Moc dekuju za radu,kde sehnat solidni,plne dvere. :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme volili jako vstupní dveře (plné) od hormannu a stály v akci 18 tis., jinak je možné sehnat i vstupní dveře ve výprodejích výrobců, osazovali jsme do sklepa a vyšly na 8 tisíc, ale jsou prosklené.
Odpovědět
taky jsme hledali, laciný šunty do 10k z obchoďáků jsem zamítnul. v nejmenované firmě mi nabídli zadní vchodovky že dělají jako balkonové dveře - to by nás vyšlo na cca 15k, nakonec jsme ale volili klasické dveře s tříbodovým zámkem a po roce musím říct proti problémovým vstupním dveřím ze dřeva od truhláře maximální spokojenost. vyšly pokud dobře pamatuju 23,5 tis
Odpovědět
V nejakym hobbymarketu asi. Ale ty budou asi z Polska...
Odpovědět
Nevím, proč by měly být z Polska. Záleží na různých slevových nebo výprodejových akcích, pokud vím, ni? ;)
Odpovědět
My potřebovali rychle troje vchodové dveře, protože původní byly takřka neuzamykatelné. Vchod do domu (se sklem), vchod dům - garáž a garáž - zahrada. Sjeli jsme do Castoramy v Polsku a koupili troje dveře za 15000. V našem okolí nám nabízely za tu cenu jedny a to ještě s dodací lhůtou. Rodiče je mají asi čtvrtým rokem a bez problému, kvalitu jsme neřešili, dům se rekonstruuje a očekáváme škrábance, tudíž třeba v budocnu výměnu za kvalitnější. http://www.modrastrecha.cz/blog/mat_o... http://www.modrastrecha.cz/blog/mat_o...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
pro zoufalce, kteri hledaji kvalitni vedlejsi dvere: jelikoz jsem na foru marne hledala odkaz na kvalitni vedlejsi dvere a udelala omyl se seriovou vyrobou z Oknostylu, tak na druhy pokus jsem objevila FM dvere, serii 56mm, ktera je naprosto postacujici, dvere vypadaji opravdu bytelne a maji je i v antracitu cena byla 8500Kc, my mame osazeny mezi garazi a domem (tech. mistnosti)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?