Veka Softline 82 Plus, máte někdo tento profil?

Zdravím všechny, včera nám náš stavbyvedoucí rozmlouval profil Salamander od Vekry a doporučoval nám Profil Veka Softline 82 Plus. Prosím ty z Vás, kdo máte profil Veka Softline jaké s ním máte prosím zkušenosti? Děkuji za Vaše názory a zkušenosti.
Odpovědět
@hubla Nechce se mi rozepisovat, ale nechte si poradit od stavbyvedoucího, jelikož vám radí dobře a evidentně ví o čem mluví
Odpovědět
Profilova fotka
Máme a spokojenost
Odpovědět
@catt82 A od jaké firmy jste si tento profil prosím pořizovali?
Odpovědět
Profilova fotka
@hubla lomax
Odpovědět
@hubla máme taky a v oboustranným dekoru winchester. Moc pěkný, líbí se nám. Ještě ale nebydlíme.
Odpovědět
@radim83 Nám se líbí oboustranný dekor ořech na vstupní dveře a okna bychom chtěli ext/int - ořech/bílá. Máme nabídku od firmy Oknotherm kde výplň je 2 * 4CGP/18Ar/4F/18Ar/4CGP Ug=0,5 Rw=32dB a od firmy Bohemia Plast Group a tam je výplň 4EN/14/4/14/4EN Termor. U=0,6. Takže pokud tomu dobře rozumím, tak první varianta výplně by měla být asi lepší.
Odpovědět
@hubla Máme objednanou :-), hodně jsme zjišťovali, vybírali a tento profil nám doporučil stavbyvedoucí i dozor. ALe je fakt, že to doporučení se týkalo mimo jiné i firmy, od které je máme....dávali okna půlce čtvrti a nikdo si nestěžovat.
Odpovědět
@bamak A od jaké firmy je máte?
Odpovědět
@hubla KSK Zubří....to máš daleko :-)....ale jestli mohu radit zaměř se spíš na reference ohledně montáže-tam ti mohou zprasit i sebelepší okna.
Odpovědět
@bamak Jj děkuji za radu, už jsem to někde četla, že když je na prd montáž, tak okna můžou být sebelepší, ale je to k ničemu.
Odpovědět
@hubla máme od Oknothermu to samé. pořád jsme ale ve fázi stavby, takže kdovíjaké zkušenosti nemáme. Oknotherm z poptávaných firem měl nejmenší příplatek za dekor, takže bez váhání jsme vzali oboustranný. Navíc jsem usmlouval ještě malou slevu, takže my s oknothermem jsme zatím spokojení.
Odpovědět
Ještě máme dost slušnou cenovou nabídku od firmy PKS na profil Inoutic Eforte 84mm, tak máme teď trochu dilema, který profil zvolit.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
@hubla Velká SOFTLINE a jsem velmi spokojen
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?