Velikost okna v kuchyni

Prosim o nazor na velikost okna v kuchyni. Projektant nam navrhl 1500 x 750. Mate nekdo takove okno? Chtela bych ho kousek nad linkou, nejlepe pod nim drez a bez skrinek nad oknem. Neni to prilis uzke?
Odpovědět
Jestli je 750 mm výška, tak je to úzké. Takové se dávají, pokud nad nimi chcete mít skříňky. Dejte si tam pořádné okno, do stejné výšky jako ostatní okna v domě, ať se nemusíte hrbit, když se z něj budete chtít podívat :-)
Odpovědět
Naše je 1400x1000. Ve výšce 1100.Bohužel nemám jiné foto. 750 je úzké.
Odpovědět
U nás bude 2,5 x 1,4 m, fix :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v projektu takto nad linkou naplánované okno 1750x750, ale asi nakonec dáme vyšší, protože nakonec taky nebudeme dávat skříňky nad..no, jelikož za chvíli začneme zdít, tak to musíme brzy dořešit🤔😀
Odpovědět
Pokud bych věděla, že nad oknem nebudou skříňky, tak bych dala vyšší, buď podle velikosti ostatních oken aby to ladilo, anebo naopak u nás manžel navrhul záměrně okna různých rozměrů, aby rozbil opticky fasádu.
Odpovědět
@jenye Je to šířka 1500, výška 750 a 1050 parapet
Odpovědět
horni hranu podle horni hrany ostatních oken, aby to bylo sladěné, parapet výška linky + výška vodovodu + malá rezerva, asi budete to okno chtít otevírat. Šířka co povolí skříňky po stranách, každý kousek světla se počítá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?