Venkovní rolety!

Profilova fotka
Prosím o radu. Prý existujou nějaké speciální překlady na venkovní želuzie (aby nebyly vidět) Stavíme hrubou stavbu a chceme si přichystat na tyto venkovní rolety, ale nemáme s tím zkušennosti, jestli se musí ty rolety dát hned do hrubé stavby, nebo se tam může nechat ,,díra" a dokoupit později. Tak prosím, jestli je někdo dělal a ví co je nejlepší, PROSÍM dejete vědět. DĚKUJEM MOC :-)
Zdravím, my máme roletový překlady od Heluzu, vyrábí je i Porotherm. Viděla jsem je dělat i svépomocně, ale neporadím jakým fíglem. Nicméně jsme je dávali místo klasickejch překladů, takže během dělání hrubý. Jeden nás stál kolem 6 tisíc. Máme okna docela veliký, váží 300 kg, takže byla dost fuška je tam vysoukat a usadit.
Profilova fotka
A dávali jste je tam hned ty rolety?? Protože kdyby jsme je tam dávali až za pár let, tak nad těma oknama bude díra ne?? :-) DĚKUJU MOC
Profilova fotka
Ahoj, máme předokenní rolety, o překladech jsem slyšela o těcho od Heluzu jak píše kajalka. My překlady nemáme, protože máme okna do stropu a samonoský strop. Kastlíky na žaluzie jsem dávali až ve fází, kdy se dělalo zateplení a fasáda domu. Jsou schované pod tím zateplením takže není nic vidět. Máme zateplení 20cm - kastlík má cca 15. Ale co je nejelpší to opravdu nevím :-)
@lorrelai Poprosim o presun do jednej z uvedenych tem http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?