Venkovni zaluzie - rolety

Od koho venkovni zaluzie, jak moc se lisi druhy od vyrobcu, je to pro me zcela nezname. Na co si dat pozor, dle ceho vybirat atd
Odpovědět
Vybrali jsme venkovní žaluzie Z90 Noval od Climax s dodavatelskou firmou Žaluzie Dobek z Brna. Dostali jsme na ně dobré reference od známého, nabídku jsme dostali obratem, po telefonu byl pan Doubek hodně ochotný a všechny dotazy nám zodpověděl. Mají i široký výběr barevných provedení a vše se vleze do kastlíků od Ytongu, takže za nás zatím spokojenost. Zatím jsme před montáží, takže nemohu hodnotit kvalitu, ale dle nabídky je záruka 4 roky od instalace.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se podívat na Kasko. Je to český výrobce lamel, od kterého bere lamely i zmiňovaný Climax a cenově vychází levněji.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, zrovna nedávno jsem o tom psala článek na náš blog → http://ctyrizdi.cz/stavime/vyber-zalu... Ještě pak bude následovat o konkrétním výběru a montáži. Aktuálně máme namontované kastlíky, zatepleno, jakmile nám dodělají fasádu, tak budeme dávat samotné žaluzie. Vybrali jsme od Labony, šla jsem po referencích, chtěla jsem firmu z okolí (Morava) + jsem dostala doporučení.
Odpovědět
Nekteri vyrobci (cesky) maji na kazde lamele zespoda u hrany tenky prouzek z plastu kvuli tlumeni pri skladu ci co. To nechcete, casem jak to starne a vysouvate zaluzie nahoru/dolu praskaji ty prouzky a obcas se odlloupne nejaky ten kousek. Na funkcnost to vliv nema. Spis zvukovy efekt :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?