Venkovní vs. vnitřní žaluzie

Zajímala by mně Vaše zkušenost s venkovními žaluziemi - hlavně v porovnání s vnitřními. Zvažujeme koupi jedněch nebo druhých a praktické zkušenosti ostatních lidí bych uvítala :-)
Odpovědět
Ze stránek http://www.apagon.cz/venkovni-zaluzie/ mám pocit, že jde přímo o dokonalý produkt, ale chtěla bych reálné zkušenosti. Díky!
Odpovědět
Žádné zkušenosti? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
my mame venkovni žaluzie a jsme naprosto spokojeni, v lete krasne odcloni slunicko, takze není v baraku tak teplo. doporucují při vetsim vetru cele vytahovat, ale to se u nas stane max 1x do roka, ze je takova fujavice, ze to strasne mlati a musíme je vytahnout. my moc nejsme na nejake zaclony a zavesy, takze opravdu nic takového nemame a staci jen ty venkovni zaluzie - slunicko zastini jak potrebujem a vecer zatahujem uplne co se tyka tepelne izolace, teplo odcloni, ale ze by snizovaly tepelne ztraty domu, tomu se verit neda, jsou to preci jen hlinikove listy, takze o nejake funkcni izolaci nemůže byt rec porovnani nemam, ty vnitrni jsme nikdy nemeli, tak nemuzu posoudit ale nemalou roli hraje také cena, vnitrni pocitas na tisice, venkovni na desetitisice za nas kazdopadne spokojenost
Odpovědět
@pindruzka Pridavam sa, v lete je to neocenitelny pomocnik. V letnych horucavach na juznej morave mam vo vnutri 24 stupnov bez akejkolvek klimy alebo rekuperacie. Kvety netrpia pretoze nie je potreba zastinit uplne, ale staci ich naklopit do 45° uhla. Dolezity je fakt, ze slnecne paprsky sa odrazia uz pred oknom. Na nas maly domcek (velkost cca nova 101 od rdr) vysli na 135 tisic a ovladanim na dialkove.
Odpovědět
@pindruzka @deto_oesya Díky oběma za odpověď :-) Trochu mě odrazuje potřeba je vytahovat kvůli větru, ale snad to nebude tak zlé, když je to potřeba tak jednou do roka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?