Vlastní vchod do druhého patra u rodičů - zkušenosti

Profilova fotka
ahoj,bydlime v rodinném domě s rodiči od přítele.chceme si zrekonstruovat celé vrchní patro a zároven udělat vlastní vchod. máte s tím někdo zkušenost? vytvořeni vlastního vchodu a schodiště k tomu? děkuji za případné foto
Odpovědět
Když vůbec netušíme, o jaký typ domu se jedná, tak tady je každá rada drahá.
Odpovědět
Profilova fotka
30let stary barak. vchod chceme do druhého patra.jen se chci inspirovat
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče takto mají dům s točitým kovovým schodištěm na terasu v patře.
Odpovědět
Profilova fotka
možná by to chtělo aspoň přibližný nákres domku a pozemku okolo ;-) jinak já zatím viděla jen ty různé kovové točité a je fakt, že představa, že s dětmi lezu po tom nahoru, táhnu nákupy, kočár stejně musím nechat někde dole...ale přímo jsem v těch domech nebyla, jen projížděla a vždy mě zajímalo, jak to mají všechno ošéfované :-)
Odpovědět
Dejte více informací a myslím, že se tady určitě něco vymyslí :-) trošku náčrt domu a případně kolik je kolem něj místa, kde by bylo třeba přidat schodiště. Pokud by bylo venku, tak v zimě nebo v dešti by to asi moc praktické a bezpečné nebylo, takže ho chcete asi zadělat že?
Odpovědět
Známí to takhle mají.. přistavěli další kus domu, ve kterém je schodiště..není to ani poznat, že je to dostavované.. otevřené venkovní schodiště není nic moc..
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka to taky řešila. Přistavěli dřevěnou nástavbu, asi 4x4m se střechou a s bočnicema. Na zimu přidělávájí okna. V létě to slouží jako posezení. Schody dřevěné a zastřešené. Totální izolace od rodičů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?