Vnitřní parapety - rozměr

Dobrý den, měl bych na Vás tady jeden dotaz. Nechal jsem si od jedné firmy objednat vnitřní parapety do našeho rodinného domu, zaměstnanec zvolené firmy k nám přijel, změřil si všechny parapety a objednal. Dnes parapety dorazily, ale každý parapet je cca o 20-30 cm delší, je toto standardní? Parapety si budu usazovat sám, takže je na mě si okna znovu přeměřit a podle nich zakrátit parapety? Díky za poznatky a odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
20 - 30 cm standardní není, to je nemusel měřit.
Odpovědět
@pyramis nejméně je tam cca 10, jinak těch 20 cm
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak ale pokrácení nebude problém, jde to hezky maflem. Otázka je jestli nemají jen standardní rozměry a ty nedodávají už dále upravené. Ale jinak není problém objednat parapety pasující na milimetr.
Odpovědět
Profilova fotka
@sancek6 My měli vše i s okny od Pramos. Rozměr parapetu jak vnitřních tak vnějších se bral dle hrubého otvoru. S tím že vnější hliníkový jsem upravoval jen jeden a vnitřní musím za krátit zhruba o 2-4 cm odhadem. Ale těch 20-30 cm je dost zbytečně platíte metry na víc. Ale je možný že firma nedělá na rozměr ale jen přibližný standart.
Odpovědět
@sancek6 co to máte za "odborníky" ... mě je firma uřezala na milimetr přesně .. jakou délku jsem si objednal, takovou jsem dostal ...
Odpovědět
Díky všem za odpovědi, problém je již vyřešen.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?