Vnitřní žaluzie z e-shopu

Profilova fotka
Ahoj všem,chtěla jsem se zeptat, jestli nemátě někdo zkušenost s e-shopem www.zaluzie24.eu a s následným vlastním "montováním" vnitřních žaluzií. Zvládnu to sama? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to by me také zajímalo
Odpovědět
ahoj s e-shopem ne, ale stejne jsem si to sama merila dle instrukci z firmy. musis si to omerit presne rozmer sklenene tabule fakt na milimitry, jinak tam pak budes mit skviru. to co je na to primontovani ta lista se nepocita, to je extra. Montovani zvladnes lehce, neni to nic slozityho, kdyz vis jak na to. U me to delal pan, ze navrtal tu vrchni listu na 4 samozrezne sroubky normalne aku vrtackou, dolni lista se nesroubuje, jen se tam udelaji dve dirky mini vrtackem a do tech se nasadi ty plastove spuntiky ve kterych vede silonove lanko, na kterem se pohybuji zaluzie, zacvakne se to tam. No a potom uz je to hned, odkryjes tu vrchni listu - krytky, vytahnes nahodu to silonove lanko, aby ta zaluzka byla pekne natahla a jen to podle toho zkratis. tot vse a zase zakryjes krytkou. Bocni vytahovaci snurky delaji tak delku nejak automaticky, kdyby jsi chtela delsi jako treba ja nad schodistem, musis si o to pozadat extra. Dole mi to montoval pan z firmy, nahoru jim to nejak blbe dodelali, tak jsem si to pak uz delala sama. :) doufam, ze je to popsano trosku srozumitelne.
Odpovědět
Ahoj , žaluzie už montuji nějakou dobu. Pokud chceš s něčím poradit, tak klidně napiš s čím si nevíš rady . Opravdu to není těžké . Malá škvírka , tak být musí, když jsou moc na těsno , tak ta hliníková lamela špiní profil okna.
Odpovědět
@jajdaelda Já si dávala poptávku s rozměry na mimibazaru a žaluzie tam vyjdou cenově výhodněji.Kdybys chtěla, pošlu ti odkaz do IP, abych tady nespamovala. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem za příspěvky. @glian Chtla jsem se zeptat - to je k tomu nějaká šablona na to navrtání? Myslím tím,abych věděla,kam to umístit a nemusela složitě vyměřovat. @fyii Díky za vyčerpávající odpověď, už se nebojím,že bych to nezvládla...bude sranda po večerech :)
Odpovědět
Profilova fotka
@citun me take prosim kontakt. Diky
Odpovědět
@jajdaelda Není možnost , jak to jinak navrtat . Na každém konci profilu žaluzie jsou plastové konce ve kterých jsou otvory pro uchycení do okna (zasklívací lišty) . Takže to nejde jinam navrtat :-) . Jen to dobře změřit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@glian Díky, super, tak nějak jsem to myslela 8-)
Odpovědět
@hhranolka Posílám do IP. ;-)
Odpovědět
@citun prosím taky o odkaz. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?