Výběr oken - Vekra vs. Sulko vs. Slovaktual vs. PKS

Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem plastových oken s trojsklem do novostavby. Mám nabídnutá tato okna: https://www.vekra.cz/produkt/okna-kom... http://www.pksokna.cz/plastove-okno-84 http://www.sulko.cz/plastove-okno-sul... http://www.slovaktual.sk/wp-content/u... Máte na některé z nich dobré reference? Případně i negativní zkušenosti? Jaký profil byste doporučili?
Odpovědět
Z tohoto výběru mám zaostřeno na PKS, ještě jsme je nepoptávali, ale určitě jsou u nás v užším výběru.
Odpovědět
..máme PKS profil Eforte,vchodové dveře i dveře do garáže.Vše je namontované cca rok a i když ještě na stálo nebydlíme,nevidím žádný problém,ani závady.Komunikace s obchodním zástupcem super,montáž super,měla jsem zde po té zatěžkávaví době stavby,kdy pořád někde něco otvírá,courá sem a tam technika na bezplatné seřízení,dorazil v možné nejkratší době.Měli jsme dvě vady na kráse u dveří,ale s tím PKS nemají nic společného,jelikož výplně jim dělá jiná firma,nicméně vše se odstranilo,aniž bych musela hnout prstem a rozčilovat se:-)U nás tedy max spokojenost.
Odpovědět
@markarnatnel díky za informaci, já tedy jednám se zástupcem pro západní čechy a komunikace nic moc...
Odpovědět
@vencass ...bohuzel prvni dojem je nejdulezitejsi,oslovila jsem asi 4 vetsi firmy na okna,u nekterych obchodni zastupci tragedie a cenove rozdily nebyly tak markantni,ze jsem se proste rozhodla intuitivne,tam kde mi bylo dobre a dostala jsem na vsechny me otazky,srozumitelnou odpoved:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?