Výběr střešních oken

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo čerstvé zkušenosti s výběrem střešních oken? Budeme mít 5ks(140x78), chci trojskla. Vyhnout se jim nejde. Je opravdu takový rozdíl v kvalitě nebo je to jen špína od prodejců kvůli marži a PR největšího výrobce? Je Velux opravdu za ty prachy o tolik lepší než okna stejných parametrů od Fakra, Fenestry, Kubesa nebo Rota? Díky za jakékoliv informace.
Odpovědět
Profilova fotka
@oskar83 mam trojsklo od fakra a jsem spokojen. Prohlizel jsem si na vystave vedle sebe fakro velux a roto a fakro mi prislo ze melo nejlepe udelane detaily v povrchove uprave. Resil jsem to v r.2014. Nyni jsou na strese treti rok a zatim se zadny problem neobjevil.
Odpovědět
Profilova fotka
@oskar83 FTP-V U5 08 Z-Wave trojskla by se ti rosit nemely - jedine ze bys mel opravdu hodne vlhko.... do koupelny jsem vzal FTU-V U5 08 Z-Wave
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans Moc díky za odpověď. Můžeš mi, prosím, ještě napsat jaký máš přesný typ, abych mohl porovnat parametry s těmi mými vybranými od Fakra? Trochu mám obavy, zda nebudou rosit a plesnivět při topení podlahou, jestli plast nebo dřevo atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme šest let Roto a budeme muset měnit ]-(
Odpovědět
@brindik a proč? také máme již přes rok roto, ale zatím nebydlíme
Odpovědět
Profilova fotka
@radim83 dělá se na nich plíseň a zatéká jimi, rozsypava se otevírací mechanismus. Nevím nakolik je to okny a nakolik montáži, koupili jsme již hotový domek..
Odpovědět
@brindik aha, díky za info. To se asi opravdu nedá říct, co je příčinou. U střešních oken jsem nechtěl moc šetřit, takže máme ROTO WDF R89P K W WD AL a to by mě mrzelo, kdyby s nimy byly problémy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?