Výměna oken v paneláku (listopad až březen), ano či ne?

Profilova fotka
Dobrý den, prosím informaci-Vaši zkušenost, zda je běžné vyměňovat okna v zimních-studených měsících. Jedná se o panelák a výměnu oken ve společných prostorách (chodby v každém patře, vše na severní stranu). Výbor poslal info, že výměna bude probíhat v měsících listopad, prosinec, leden, únor, březen (jsme velké splečenství, hodně vchodů). Vím, že je hodně vychytávek, které lze použít k usazení oken i pod bodem mrazu, ale nepřijde mi to zase moc kvalitní (jak materiál, tak zmrzlí dělníci). Děkuju za Váš názor-zkušenost.
Odpovědět
Zcela běžný jev, ničemu to nevadí. Popravdě nechápu smysl otázky :-)
Odpovědět
taky jsem už zažil výměnu oken v paneláku v zimních měsících, takže pedpokládám, že jde o zcela běžnou záležitost. Kdyžtak těm dělníkům můžete podávat teplý čaj ;-)
Odpovědět
Ahoj, já chápu obavy, taky jsme předloni měnili okna v zimě. Ve Vekře nás ujišťovali, že to není žádný problém ani při nízkých teplotách, ale člověk se bojí mít díru do baráku. Opravdu ale měnili okno za okno, takže byt neprochladl. Navíc teď s těmi teplými zimami to není tak hrozné. A ještě jako bonus jsme měli na okna zimní slevu, což nás velmi potěšilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?