Zkušenost s dveřmi Pol-skone nebo Solodoor

Zdravím! Máte prosím někdo zkušenost s interiérovými dveřmi Pol-skone a nebo Solodoor? Právě vybírám dveře do našeho domku a narazila jsem na tyto dvě značky. Pokud někdo máte, můžete prosím poslat foto, typ a cenu...ideálně i od koho jste je brali? Moc díky za pomoc. Už se v těch všech značkách na trhu ztrácím 8-( . Díky Iveta
Odpovědět
Dobrý den, pro jaké dveře jste se nakonec rozhodli a jak jste s nimi spokojeni? Taky přemýšlíme o dveřích Pol-skone, Solodoor bohužel nemá dekor, který by se mi líbil.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@pavla000 jaké dveře jste prosim nakonec vybrali? Taky zvazuju pól skone
Odpovědět
@jajinka121 nakonec máme pol-skone, ale spokojená moc nejsem. asi záleží na konkrétním typu. my máme impuls, povrch silkstone, antracit royal. zatím bydlíme dva měsíce, ale bojím se kolem dveří i projít, abych do nich omylem nebouchla. přijde mi ten povrch hrozně jemný a málo odolný. jezdit kolem nich vysavačem je o nervy. pořád kontroluju, jestli nejsou odřené. ale na pohled vypadají opravdu krásně. každá návštěva je chválí.
Odpovědět
@pavla000 mě se líbí bílé Happy od Pol-skone....ale nevyznám se v tom vnitřku dveří co je dobré a ani nevím zda je na nich folie či něco jiného a zda se to taky lehce obouchne.... https://www.iriss.cz/zbozi/2935/happy...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
a co je to za materiál toho povrchu? že je to tak náchylné?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, zkušenosti s dveřmi Solodoor bohužel špatné. Montáž provedena od Solostyl Brno na Štefánikově ulici.
Odpovědět
Moje zkušenost se dveřmi solodoor je špatná. Dveře máme deset let v panelovém domě. U všech oblozek se odchlipuje fólie na hraně která se dotýká zdi. Montáž provedena stejnou firmou jako @lara01. Taky špatná zkušenost. Použili nekvalitní lacinou montážní pěnu která bobtnala. Dveře se Musely předělávat.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mám přes rok namontované dveře od POL-SKONE a jsem s nimi spokojen. Vše (od objednávky až po montáž) proběhlo v naprostém pořádku. Kupoval jsem dveře ze série HAPTIC.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?