Zkušenost s tichým dorazem k posuvným dveřím do pouzdra

Máte prosím někdo konkretní zkušenost s tichým dorazem k posuvným dveřím do pouzdra, konkrétně tichý doraz od JAP?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že ho máme. Máme dveře celoskleněné od JAP, ale posuvné po stěně, ne do pouzda.
Odpovědět
A opravdu to funguje, tedy, že s tím babka nebude moc třískat ? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radar64 S tim se opravdu trisknout neda :-) Ma to tichy a pomaly dojezd.
Odpovědět
Dík, nechám namontovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@evelynka25 Mohl bych vás poprosit o foto jak to máte vyřešeno nebo kolik vám ten venkovní posun zabírá místo? uvažuji o něm do bytu, jen mě zajímá kolik by bylo třeba mít kolem volného místa. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lahm Pokusim se odpovedet. Snad jsem dotaz pochopila spravne. Dvere se posunuji po stene za skrin, takze z tehle strany nejde vyfotit prostor, ktery zabiraji. Je ale patrny z druhe strany. Dvere jsou z druhe strany vypinacu. Dvere jsou sirsi nez samotny pruchod a protilehle zdi pruchodu jsou vuci sobe odskocene, takze stena, kde se dvere doviraji, funguje i jako futro. Jestli odpoved a foto nestaci, tak se ptejte. Jestli budu vedet, rada odpovim.
Odpovědět
Nam zrovna v patek montovali dvere....a ja na ty tichy dorazy zapomnela....a pan mi rikal, ze at jsem rada, ze se to ma tendence podelat a pak bych byla akorat naprdla:)) s dverma nehazim a nepocituju hluk ;)
Odpovědět
No to bohužel není náš případ, babka v 70ti letech ten cit prostě nemá a právě protože dveře jezdí jak po másle tak ten tichý doraz potřebujme. Ten mechanizmus jsem držel v ruce a nechápu co by se na něm mělo pokazit. Je tu prosím někdo ještě s další zkušeností ?
Odpovědět
Profilova fotka
@evelynka25 Ano takto jsem to myslel, zajímalo mě to odsazení od zdi, abych věděl kolik asi zaberou místa do prostoru. To by se nám tam mohli vejít, vypadá to velice dobře. Jen ze skleněných dveří bych měl asi trochu obavu, máte tam nějaké speciální sklo nebo klasické?
Odpovědět
Profilova fotka
@lahm Obavu mít nemusíte. Dveře jsou vyrobeny z kaleného bezpečnostního skla. Jsou bytelné a odolné vůči běžným nárazům.
Odpovědět
@radar64 uz ho mate? Jste spokojeny? Zvazuju kvuli detem.
Odpovědět
Profilova fotka
@evelynka25 Tak to je super, to jsem rád, protože osobně skleněné dveře nemusím, ale prozatím jsem se osobně setkal jen s klasickým sklem, jak se kdysi dávalo do dveří. Ale s tímto bych byl myslím spokojen. Díky za tip.
Odpovědět
Článek se načítá
@bamak tak ho máme namontované na obou šoupačkách a babka si ani nebouchne. Muselo se rozebrat celé obložení. Funguje perfektně, jsem už obrazně za rohem a dveře se tichoučce zavřou. Jediné co je slyšet, je cvaknutí toho pružinového systému, to by mohli ještě vychytat.
Odpovědět
Profilova fotka
@radar64 Vite, ze jsem si zrovna dneska rano na vas vzpomnela, kdyz jsem ty dvere zavirala? :-) Jestli uz jste to namontovali. Jsem rada, ze jste spokojeny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?