Zkušenosti s firmami - Zoubek vs. Ryzí okna vs. Netokna vs. Vekra

Ahoj,stavíme dřevostavbu a jsme ve fázi výběru oken(plastové 3sklo),z 15nabidek nás zaujaly 4viz.nadpis.mate prosím někdo zkušenosti,jak probihalo zaměření,komunikace,kvalita oken atd.,popř.na co si dát pozor?! Jedná se o profil komfort Evo /Vekra Netokna/komfort Evo O.zounek /eforte Rýži okna /Salamander ad blue Diky
Odpovědět
Ahoj, rád bych zde napsal svoji zkušenost s firmou NETOKNA. Na začátku se firma snažila vypadat velmi seriózně a dodala ve stanoveném termínu nabídku i následně celou realizaci. Ve smlouvě jsme museli ale celé odstavce měnit, protože si vysvětlují obchodní zákony hodně po svém. Největší problém však nastal ve chvíli, kdy mi z ničeho nic explodovalo okno (trojsklo). Požadoval jsem od firmy NETOKNA vyřízení reklamace, ale bez úspěchu. Místo toho mi nabídli, že si můžu za sníženou cenu trojsklo nechat vyrobit nové a sám si pro něj dojet (přes celou ČR) a pak si ho sám namontovat. :-( Kde to jsme? Opět platilo, "když ptáčka lapají, hezky mu zpívají", ale když se měli postavit čelem k problému, tak dělají mrtvého brouka a neodpovídají mi na maily. Proto vás všechny před touto firmou varuji a zkuste raději jiné zodpovědnější firmy.
Odpovědět
@franz007 ahoj,tak to je nemilé.mas pravdu,nabídka přišla skoro obratem,pak mi každý den volali,dokud jsem paní neřekla,že pokud bude zájem,ozvu se jim.snad se to vše vyřeší a držím pěsti.diky za info
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobrý den, zdraví Vás NetOKNA a jenom bychom rádi reagovali na příspěvek uživatele franz007 ohledně samo od sebe"explodovaného" skla. Zákazník, jak píše sám, převzal od nás dílo bez vad a úžíval jej cca 1/2 roku. Poté se stala u jednoho okna popisovaná nehoda. Zákazník poté, co nám poslal fotky údajně "explodovaného" skla, na kterých bylo zřejmé, že bylo klasicky rozbito uživatelem, žádal o jeho výměnu, kterou jsme mu zamítli. Nabídli jsme mu kompromisní a levné řešení, které popisuje a které odmítl s tím, že si bude stěžovat výše. Závěr pro nás: Těžko je se bránit výmyslům problémových zákazníků. Za naše téměř 10-leté zkušenosoti v oblasti oken, nám sklo nikdy samo od sebe "neexplodovalo". S pozdarvem, NetOKNA - firma, která má na internetu jenom tuto jednu negativní referenci
Odpovědět
@lukiss Jo kluci z LG Dinexu jsou šikovní. Taky od nich mám okna. Měl jsem je už před lety na panaláku, proto padla volba na ně. Navíc měli nejlepší cenu (ze 3 nabídek) u přesně specifikovaného souboru oken. (Rehau Geneo PHZ a 3 sklo 0,5)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Firma Ryzí-Okna nedodržuje termíny, velmi špatně komunikuje (je nutné stále něco uhánět, komunikace probíhá přesně do toho momentu, dokud si neobjednáte a pak už nic), montáže dělají lidé, kteří vypadají, jak když vypadli z hospody = nejsou schopni namontovat okna rovně. Této firmě se vyhněte obloukem.
Odpovědět
@lukiss Dobrý den Lukáši, Vámi popsaná negativní zkušenost nás velmi mrzí. Mohu se prosím zeptat na číslo smlouvy a místo realizace? Rád bych se podíval na podrobnosti v rámci uvedené realizace a pokud bylo z naší strany skutečně nějaké pochybení či vada, rád se s Vámi domluvím na řešení. Děkuji.
Odpovědět
@webiky Dobrý den pane webiky, na Vaši negativní a velmi urážlivou recenzi na adresu našich pracovníků jsme narazili již i na jiném portálu, kde jsme požadovali informaci o čísle Vaší zakázky, kontaktních údajích a místě realizace, kde jsme se však nedočkali žádné odpovědi. Pouze jste se na fóru zaregistroval, napsal negativní recenzi a dále nekomunikoval. Vidím, že na tomto portálu jste se též jen zaregistroval, napsal negativní recenzi a od té doby žádná aktivita. Zkusím se Vás zeptat tedy i zde, můžete nám prosím sdělit číslo Vaší smlouvy a kontaktní údaje? Rádi bychom celou situaci prověřili a pokud bylo z naší straně skutečně něco v nepořádku, rád osobně tuto situaci napravím.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?