Zrcadlová reflexní folie na okna

Můžete mi doporučit zrcadlovou folii na kuchyňské okno. Sousedé maji naproti také okno a je mi to nepříjemné. Chci aby k nám nebylo vidět, ale přitom přistupovalo dost světla (co nejvíc). A ještě řešíme že máme vstřícně ke kuchyňskému oknu francouzské okna, tak zda to nějak neovlivní funkci te folie. A zda použít fólii na vnitřní nebo vnější stranu skla.
Odpovědět
Opravdu nikdo nemá zkušenost?
Odpovědět
....zkusenost sice ne,ale poptavala jsem tez na kuchynske okno,koukame sousedom na vchod,nic tragickeho,vzdy na sebe slusne zamavame a je to😉nicmene pan nas odradil a to z toho duvodu,ze folie snizi propustnost svetla a to o dost...nejdrive bych si na netu zjistila info,radeji na sebe se sousedy cucet,nez se osidit o svetlo😉
Odpovědět
zdravím, instaloval jsem na okna na jižní stranu, primárně s cílem odrazit více tepla, ale ve dne jsou z venku jako zrcadlo, takže ani nejde vidět směrem dovnitř. večer pokud je venku tma a uvnitř se rozsvítí, tak jde normálně vidět dovnitř. Pokud chceš jenom vyzkoušet jak to funguje a kolik to vezme světla ( liší se od typu fólie) tak za pár korun na zkušení je tato fólie občas v nabídce lidlu. Vyšší kvalita a výběr je např. u firem, které instalují autofolie, tam jsem nakonec vybral já, dle preference barvy a míry útlumu světla, propustnosti tepla...v tom případě ty vyjde cca 500-650 Kč/m2 + instalace, pokud si netroufneš sama...
Odpovědět
@s0t0 koukám ze jste z Karviné, což je poměrně blízko F-M, mužů se zeptat odkud folie mate? Dekuji 🙂
Odpovědět
Folietesin.cz.
Odpovědět
My máme doma zrcadlové fólie na oknech - máme obyčejné autofólie asi za 150,- (prodávají je ve většině prodejen s autodíly). Lepili jsme si je sami. Máme je jen na spodní částni okna a je vidět, že to sice stíní, ale na druhou stranu to funguje. Jako na francouzské okno do zahrady bych to nedávala, ale na kuchyňské úplně v pohodě. Jinak taky doporučuji vyzkoušet obyč fólii a pak až případně řešit profi firmu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem. @robins A jak hodně funguje? Zvenčí nebo zevnitř se dávala?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od edcbubu:

My máme doma zrcadlové fólie na oknech - máme oby…
@edcbubu Ak by som si to chcel dať na skúšku, dá sa to rozumne odlepiť, aby som nepoškodil sklo?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@edcbubu Ak by som si to chcel dať na skúšku, dá …
@roman_ odlepit to jde, nejlépe předem nahřát. My je po asi 5 letech měnili v létě ve vedrech a šlo to dobře. Zbytek lepidla jsem umyla acetonem a nalepili jsme nové. Ty původní časem trochu vybledly. Jen pozor, ať je fólie jen na skle a ne na rámu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?