Aplikace sádrové omítky v mrazu

Dobrý den Chtěla bych poprosit o radu, názor - od pondělí nám dělají na stavbě omítky, všechno je fajn, jenže o víkendu má mrznout :-( v pondělí a v úterý probíhali přípravy na aplikaci a dnes by mělo dojít na samotné omítky. Co se stane když bude mrznout? Omítky popraskaji? Firma nám řekla že se bude muset přikrýt strop a že mají na tyhle případy topení které může běžet celou noc, ale nějak se mi to nezdá Co myslíte?
Odpovědět
@lucca13 záleží jak máte nastavenou smlouvu, kdo by měl udržovat teplo vy, nebo omítkari, protože kdyby došlo k popraskani kdo to bude opravovat. Omítky musí mít 5 stupňů, protože je to mokrý proces a tuším že 2-3 dny po realizaci by to nemělo klesnout pod 5 stupňů. Z důvodu mrazu, jsem musel omítkare posunout na půlku dubna, aby bylo minimálně 7 stupňů, snad to tak bude u toho počasí člověk nikdy neví. A hlavně to udržovat ve všech místnostech, není sranda a i ta elektrika / popřípadě nafta něco stojí.
Odpovědět
@lucca13 : tak jakpak to dopadlo?
Odpovědět
@zaplik1 Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď - dopadlo to tak, že jsme to pozastavili, ale než se tak stalo, tak už měli hotové dva dětské pokoje a šatnu. Nevím co to udělá, když jsou teď ty mrazy, i když tam, kde stavíme to není tak strašné...ale pod nulou to je Omítky dělali ve středu a začalo mrznout až v sobotu, tak snad se nic nestane :-S
Odpovědět
@zaplik1 jo a žádnou smlouvu nemáme, a platit budeme až po realizaci
Odpovědět
@lucca13 tak snad to doadlo dobře. :-) Hodně zdaru, při stavění
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?