Strojní omítky Maxit - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravim. Mate skušenost se strojnimi omitkami od Maxitu? Musi byt na ne firma nebo se to da zvladnout i svepomoci? Jestly jste meli firmu tak jakou ? (Plzen) A kolik si vzali za m2 ? Dekuju
Odpovědět
Ahoj my jsme s omítkami velmi spokojeni práce byla rychlá a kvalitní. Určitě to jde i svépomoci koukal jsem že půjčí i stroje ale podle mě to bude dražší a pokud nemáš zkušenosti aby sis nenadělala víc škody než užitku...cenu jsem měli za 235m2
Odpovědět
My máme dělané od firmy strojní, za 2 až 3 dny hotovo. Většinu jsme dělali svépomocí, ale tohle v zájmu rychlosti jsme si nechali udělat.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Maxit taky. Omítky nám dělal pan černý z Pb, cena byla 230kc/m. Hotovo měli za 4 dny, super práce a oba páni absolutní pohodari
Odpovědět
@nininka23 Dobré ráno. Také chceme omítky od p.Cerneho...tak jsem ráda, že jsem tady našla, že jste s jeho prací byli spokojeni. Máte hladké nebo filcovane omítky od něj?
Odpovědět
Profilova fotka
@sklenaro Máme hladké a vypadá to moc pěkně. Máme od něj i podlahy a fasádu a se vším absolutní spokojenost.
Odpovědět
@nininka23 Super.Fasáda nás bude taky čekat, tak mu také zkusím říct o cenovou nabídku i na ni. Díky moc za doporučení
Odpovědět
Profilova fotka
@nininka23 zdravím a hodíte mi prosím na pana Černého kontakt do zprávy, ať to pak nehledám? také se nám to bude hodit :) díky moc.
Odpovědět
@tulda27 Www.strojni-profiomitky.cz.. Martin Černý. Pokud teda nininka23 myslí stejného pána. 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@sklenaro ano je to tak 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujeme :).
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mame Maxit,kletovane.je to krasa
Odpovědět
@nininka23 Dobrý večer. Prosím Vás, nemáte na pana Černého nebo na nějakého jeho kolegu ještě jiné telefonní číslo než je na těch oficiálních internetových stránkách? Jestli ho třeba nechcete psát zde,můžete klidně mně na email: sklenaro@centrum.cz Děkuji moc.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sklenaro dobrý den, bohužel nemám, máme také jen kontakt ze stránek. Zkuste mu napsat email, reaguje hned.
Odpovědět
@nininka23 Email jsem mu psala, volala několikrát, posílala SMS a prostě najednou zničehonic bez jakýkoliv reakce, tak mě to právě trochu zaskočilo a nevím, jestli se třeba něco neprihodilo nebo proč nereaguje. Právě vím, že na email většinou opravdu odepisoval brzo ráno. No,příští týden se pokusím zjistit, jestli se něco nestalo. Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den. @nininka23 Stále spokojenost s omítkami? To máte maxit ip23E? Ta je vápenosádrové. Je nějaký rozdíl mezi sádrovou a vápenosádrovou? @sklenaro Už máte omítky? Dělal je pan Černý nebo jiná firma? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@r4d3k74 Dobrý den, ano spokojeni moc. Omítky máme hladké (ne zrnité), ale typ Vám bohužel nepovím. Manžel říká, že máme vápnosádrové, ale rozdíl nevím. Dali jsme na doporučení.
Odpovědět
@r4d3k74 My je ještě nemáme ale bude je dělat pan Černý. Budeme mít vapenosadrove ....rozdil mezi vapenosadrovou a sadrovou je v ceně, sadrova je drazsi. Kdyz si sahnete na kletovanou (hladkou) sadrovou omitku,je to fakt tak hladounke jak "detska prdelka" ,pak je maly rozdil ve složení a nakonec sadrove se strika kolem 0,8 mm ,te vapenosadrove kolem 1cm.
Odpovědět
Tal mám pana Černého z PB objednaného. Tak uvidíme. Poreferuji.
Odpovědět
@r4d3k74 Ahoj,dej pak vědět jak jsi spokojený,my jsme z Milevska tak to by pan Černý k nám z Pb neměl tak daleko.Na kdy máš termín?
Odpovědět
S milevskem asi problém nemá. Taky jsme odsud. :-)
Odpovědět
@skochovi
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu prosím požádat o doporučení nějaké firmy na strojní sádrové omítky na Jižní Moravě? Bohužel nám vypadl "dodavatel" a teď všichni mají čas až za 4 měsíce nejméně :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@r4d3k74 zdravím, můžu Tě i po víc jak roce poprosit referenci na omítky od p. Černého? Zrovna vybírám firmu a kdyby měl čas byla bych ráda. Náš zedník,na kterého jsme sázeli je bohužel výrazně dražší než specializované firmy, tak musíme na září někoho sehnat. Díky díky :).
Odpovědět
@tulda27 Ahoj. Tak asi kdybych byl šťoura tak se nějaké nepřesnosti dají najít. U jedné špalety asi není úplně pravý úhel. Ale nikde nic nepraská, při bílení jupolem to nedělalo nikde fleky, při montáži SDK nebyl žádný problém s rovinatostí a u obložek také nejsou vidět žádné nerovnosti, možná u jedné trochu. Asi v pohodě tedy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Důrazně nedoporučujeme Černého. Podrobnosti jsem rozepsala zde: https://www.modrastrecha.cz/forum/fas... Jsou tam sepsány i další negativní recenze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?