Strojní omítky - sádrové/vápenosádrové/vápenocementové?

Profilova fotka
Neustále se s přítelem dohadujeme, jaký druh omítek zvolit...On chce klasiku - tedy vápenocementové; já vápenosádrové nebo sádrové (ta sádra je mi prostě sympatická :-) ). Jaké omítky jste zvolili a z jakého důvodu? Bojím se, že u nás nakonec rozhodne cena a bude vápno-cement :-( Pokud máte navíc tip na nějakou šikovnou firmu z okolí Brna, budu ráda za doporučení!
Odpovědět
Profilova fotka
my máme vápenocementové...struktura je taková "hezčí" než ta hladká sádra...i na sádrokartony budeme dávat speciální barvu,která nám nadělá tu drobkovou strukturu
Odpovědět
Profilova fotka
Mame to take tak, jak pise @evisek213. I ze stejneho duvodu.
Odpovědět
Máme vápenosádrové maxit, je tam 1mm zrnitost, takže to není uplně hladké. 400m2 nám udělali za necelý tři dny, vypad to pěkně.
Odpovědět
mně se líbí hladké stěny, máme tedy sádrové, strojně dělané. Když se to umí, tak jsou dokonale rovné a hladké.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už tu mám konečně zástupce všech omítek 8-) Budeme omítat cca 600m2, takže i cena bude hrát svou roli...Můžu poprosit o cenu za m2 ??? Díky vám všem! @evisek213 @evelynka25 @vaveva @petraxname
Odpovědět
@catt82 230 bez dph (včetně penetrace,zakrytí,apu lišt), tloušťka necelý 1cm
Odpovědět
Profilova fotka
Omítka vnitřního zdiva ze suché směsi, hladká 182,-/m2, Omítka vnitřních stěn vápenocementová, dvouvrstvá 227,-/m2, Omítka vnitřních stropů vápenocementová, dvouvrstvá 256.-/m2.
Odpovědět
220 za metr
Odpovědět
Profilova fotka
@petraxname to je prosím cena bez DPH ?? Všichni mě od sádrové zrazují, že je to až o 30% dražší než klasika ale podle vaší ceny to tak nevypadá... :-)
Odpovědět
@catt82 asi s :-) byla to konečná cena
Odpovědět
vápenocementová omítka 200 Kč s DPH
Odpovědět
@catt82 a ještě jsem zapoměla napsat, že jsou strojní, takže bylo fakt za necelý tři dny hotovo 400m2 (cca v osmi lidech)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak zatím máme nabídku na strojní omítky: 200 Kč vápenocementové a 220 Kč sádrové vše bez DPH... Akorát těch metrů na omítání je nějak moc :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?