Strojní stříkané omítky Jižní Čechy?

Profilova fotka
Dobrý den Máte prosím někdo tip na firmu, která dělá strojní omítky na jihu Čech? Kontaktovali jsme dve firmy, které sídlí poblíž naší stavby, ale komunikace nic moc, tak bych vás chtěla poprosit o tip, pokud o někom víte. Předem moc děkuji.
Odpovědět
@roxolanka http://stavby-rosa.cz/ poptával jsem, ale termínově byli hodně zasekaní, asi na půl roku, takže jsem poděkoval a odmítl. Jinak ochota se zdála být ok. http://www.hornak-omitky.cz/ spousta chvály jsem na ně měl z vícero stran, tak jsem poptal. Začali jsme domlouvat termín, abychom si prošli stavbu a přeměřili, ale přestali úplně komunikovat, takže k ničemu nedošlo. :-S http://www.podlahy-omitky.cz/ nakonec jsem dostal tip na pana Horáka a musím říct, že vše naprosto ok. Následně i pár dalších řemeslníků se podivovalo, jak máme na "dnešní" poměry rovné zdi :-D Omítky se u nás realizovali v roce 2016. Nemohu tedy zaručit, že např. tým pana Horáka je stále stejný a stejně šikovný.
Odpovědět
Profilova fotka
@radim83 Moc děkuju! Mě se jedna firma po dvou měsících ozvala, jestli teda jako ještě chci ty omítky a ta druhá na začátku komunikace úplně v pohodě, jednou přijeli, domluvili jsme se, že příště zaměří a už se neozvali... My už s nima dost počítali a teď holt musíme zase čekat a hledat. Ještě jednou díky moc za tip.
Odpovědět
@roxolanka štěstí u toho pana Horáka bylo i to, že jim vypadl nějakej kšeft, takže mohli přiject během pár týdnů. Něco takového se stalo asi i té vaší první firmě, proto vás oslovila.
Odpovědět
Profilova fotka
@radim83 Taky si myslím, jenomže celý měsíc vůbec nekomunikovali, zkoušela jsem to několikrát a napsali až když už jsem se domluvila s tou druhou firmou a tam vše probíhalo dobře, byli jsme už na všem jasně domluvení a najednou z ničeho nic taky přestali komunikovat... Jsme tedy zase na začátku a místo toho, aby byli omítky hotové na začátku června, tak nám stavba bude stát bůhví jak dlouho ☹️ Snad budeme mít trochu štěstí a budou na nás mít někde čas. Už jsem panu Horákovi napsala, tak kéž by měl čas, děkuji moc.
Odpovědět
@roxolanka já doporučuji spíš volat, než psát maily. Nepřišel mi jako ten typ, co by vysedával u počítače.
Odpovědět
Profilova fotka
@roxolanka ahoj, my měli tuhle firmu na doporučení dozora (toho vy znáte 😉)a byli jsme spokojení: https://www.info-budejovice.cz/roman-... (manžel komunikoval přes ten druhý mobil tam uvedený)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Taky moc děkuju! Jj, známe 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@roxolanka a taky bych spíš nejdřív volala než psala. Nevím, jaká je zkušenost u vás, ale podle mých dosavadních zkušeností řemeslníci moc času na mailu netráví, pokud na to nemají extra personál....já teda osobně píšu hlavně SMSky a u větších věcí i maily, ale vždycky s někým, s kým už jsem předtím komunikovala telefonicky a jsme na něčem předdomluvení........rovnou mail píšu jen do větších firem, u kterých jsem si jistá, že to dostane do schránky nějaký pan/paní rozpočtář/-ka v kanceláři apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Já to mám naopak, nejdřív napíšu mail a v případě, že má firma čas, tak pak teprve volám a domlouvám se na schůzkách a podrobnostech, zatím se mi snad ještě nestalo, že by na počáteční mail nikdo nereagoval, ale díky, zkusím tedy rovnou zavolat.
Odpovědět
Profilova fotka
@roxolanka jo? tak to máme opačné zkušenosti....tak uvidíš...hlavně, ať někoho dobrého seženete 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj snad ano 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?