Bodové svítidlo do kuchyně

Ahoj, nemáte prosím někdo místo centrálního světla bodové svítidlo - např.jako na obrázku? A pokud ano - jak jste spokojeni? Máme jídelní část zvlášť,tak nás napadlo, jestli osvětlení v kuchyni nevyřešit takhle + led pásky. Díky moc za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít bodovky přímo ve stropě, v sádroši. my máme rádi vše zabudované, schované. ne moc venku ty konstrukce na prach a pavučinky :-N jinak led pásky taky. nad jídelním stolem možná nějaký lustr bude.
Odpovědět
@blahova_andrea A hlavní světlo v kuchyni tedy taky nemáte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kanirrmeg zatím nemáme žádné nikde. dům teprve stavíme. klasické hlavní světlo v hlavní obytné místnosti neplánujeme vůbec. v obývací části bude "podsvícený strop" ledpáskem, v kuchyni bodovky ve stropě a nad jídelním stolem možná něco viset bude. když se tak zamyslím, tak klasické hlavní světlo nebude ve většině mísnostní v domě :-N
Odpovědět
@blahova_andrea Tak teď si mě docela uklidnila :) Asi to taky zkusíme.
Odpovědět
Hezký den, tady máme nabídku stropních bodovek https://www.dekolamp.cz/bodova-podhle.... Varianta "vše schovat" a použít pouze bodovky a LED pásky je určitě taky možná, jen pak radím dobře si vše propočítat, aby byla daná místnost kvalitně osvětlená ;-)
Odpovědět
Kdybychom dělali novou kuchyň od základů, taky bych šla do bodovek/ledek - tady je plno tipů: http://eshop.ledsolution.cz/led-osvet.... Mě se líbí ten podsvícený obdelník ve stropě (zapuštěný i vyvýšený), ale to není pro nás. My jdeme trochu jinou cestou, chceme zachovat původní "retro" světlo, takže bodovky budou jen na podsvícení linky - tak, aby nerušily atmosféru kuchyně. Uvidíme, jak to dopadne.
Odpovědět
@dekolamp Dobrý den, moc děkuji,máte zase trochu jiné zboží než jinde,určitě si vybereme.
Odpovědět
@tirano Díky,tak ať se daří :)
Odpovědět
@kanirrmeg Hezký den, nemáte za co :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak je již napsáno.. Máme zabudované LED bodovky v SDK a nad jídelním stolem bude jedno závěsné světlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?