"Dizajnové" svítidlo do obývacího pokoje - kde sehnat?

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo nějaký pěkný designový kousek v obýváku jako hlavní osvětlení ať už stropní nebo závěsné, případně nemáte typ kde se po nich kouknout? Do kuchyně už jsem svůj TOP našla, nicméně ať hledám, jak hledám do obývacího pokoje nemůžu nic najít. Jedinou podmínkou je, aby bylo moderní a nebylo fádní. Děkuju předem za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisa_vys
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrali jsme toto https://www.svitidla.com/svitidlo-275... Jsou krásná, dřevěná. Ale ve srovnáním s tím co má @jumpmans je skoro každé světlo fádní.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda Děkuju, já se furt nějak v ničem nemůžu najít ... To je pravda, světla od @jumpmans jsou jiný level. Mě nejvíce uchvátilo to s těmi "šutříky" :-)
Odpovědět
@denisa_vys Ja mam od Artemide Space Cloud a druhy take od Artemide Pirce
Odpovědět
Profilova fotka
@martii1 jo, artemide mam taky celkem rad. treba Mercury Soffitto nebo Skydro. Cosmic Angel je taky pecka. jinak se mi jeste moc libi nektere kousky od Ingo Maurer a jeste celkem zajimavy obchod: https://www.light11.eu
Odpovědět
@jumpmans Jj Artemide je sazka na jistotu. My jako architekti nakupujeme svetla vetsinou primo od konkretnich firem. Casto si nechavame navrhovat Muranske sklenene lustry na miru - ale to uz je cenove dost nedostupne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?