Inspirace svítidel

Prosím o inspiraci svítidel. Jaká máte v interiéru? :-) Ložnice, chodby, koupelny, wc...
Odpovědět
Nevím jaký se ti líbí styl, ale mně moderna a známí co před nedávnem kolaudovali dům mají v koupelně vestavěné kulaté světla, něco takového https://www.ledsviti.cz/led-koupelnov... V kuchyni vestavěné panely, vypadá to dost dobře! A v obýváku, který je s ní propojený, závěsný panel a to se mi hodně líbí, našla jsem pro představu jak to vypadá tohle: http://www.minimalisti.com/wp-content... :-) Jsem zatím taky ve fázi sbírání inspirací.
Odpovědět
My jsme prošli dost obchodů a nikde se mi nelíbilo tolik světel jako ve Scontu. Jinak hledám jako oživení i něco v retro stylu do chodby, uvidíme, jak se zadaří, příp. se pochlubím fotkou:-).
Odpovědět
@dasinaa Hezký den, pokud mohu přidat pár postřehů, tak je dobré si určit, zda budete světla kupovat po pár kusech nebo hromadně do celého domku. Tohle při nákupu určitě můžete využít ;-) Dále doporučuji ladit interiér celkově do podobného duchu. Nebo alespoň kuchyni + obývací pokoj, chodby a koupelnu s wc. Tam, kde hodně často budete svítit, tak doporučuji LED osvětlení, které má sice vyšší pořizovací ceny, ale výrazně dokáže ušetřit. Na místa, kde chodíte často, ale nesvítí se tam dlouho (wc, chodby) jsou parádní světla s čipem (senzorem). U Dekolampu lze vybrat kompletní osvětlení do všech pokojů a k dispozici máte moderní, designové, luxusní, vintage i klasická světla. Pokud budete potřebovat radu, klidně mi napište ;-) Přeji šťastný výběr :-)
Odpovědět
já jsem si nedávno pořídila vymazelou lampičku: https://www.czc.cz/lamax-gentilight-b... - já jí mám v bílem, je to opravdu něco jiného, její rameno se dá ohýbat jak jen potřebuješ a je bezdrátová, takže si ji přesouvám a zavěšuju všudemožně, kde zrovna potřebuji. tak přidávám jen tak pro další inspiraci :))
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě nedávejte na wc světlo na senzor.Je to největší blbost.Pár lidí už to zkusilo i když jsem jím to rozmlouval.Co jsi pamatuji,tak všichni to nakonec po nějaké době chtěli předělat na klasiku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@dreambox tak třeba já to mám v bytě a spokojenost
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?